Τζένη Μπαλατσινού: Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας

Μιλά για την ζωή μετά την κατάρρευση της Ιmako και όχι μόνο

Για την προσπάθειά της ίδιας και του Πέτρου Κωστόπουλου να ισορροπήσουν μετά την κατάρρευση της Ιmako, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την αρρώστια του συζύγου της μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση.

"Ήταν και συνεχίζει να είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς. Ενός κακού μύρια έπονται. Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου ήταν και είναι το πιο δύσκολο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της αρρώστιας. Ειδικά τον πρώτο καιρό που ήρθε το τσουνάμι των προβλημάτων και ο Πέτρος κράσαρε, νόμιζα ότι με εγκαταλείπει. Είχα την αίσθηση ότι τώρα στα δύσκολα φεύγει και με αφήνει μόνη μου με έναν κυκεώνα προβλημάτων. Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από ποτέ"

Πότε κατάλαβες ότι πρέπει να πάρεις την κατάσταση πάνω σου;

"Μια μέρα, έπειτα από ένα περιστατικό, φοβήθηκα πολύ και εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα υγείας… Πήγαμε σε γιατρούς, μάθαμε, ρωτήσαμε και άρχισε τη φαρμακευτική αγωγή, η οποία αργεί να επιδράσει κιόλας… Μέσα σε όλα, έπρεπε να κατανοήσω και το ανισοζύγιο των χημικών ενώσεων. Το πρωί ξύπναγε με κλάματα και το βράδυ ήταν καλύτερα. Πέραν της αρρώστιας, πέραν των οικονομικών θεμάτων, πέραν του χρόνου που έτρεχε εναντίον μας, έπρεπε επιπλέον να προστατέψω τα παιδιά μου από όλη αυτή την… καλή δημοσιότητα. Ήμουν τυχερή γιατί με βοήθησε πολύ ένας άνθρωπος. Μου είπε την πιο σωστή κουβέντα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου: ‘Μην ψάχνεις για λύση τώρα, είσαι σε καράβι που βυθίζεται. Ψάξε για ένα βράχο να πάρεις μια ανάσα’. Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να ιεραρχήσω τη σημαντικότητα των πραγμάτων, γιατί στον πανικό είναι όλα σημαντικά και δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις."

Πώς βγήκες από την κρίση;

“Δεν έχουμε βγει ακόμα από τίποτα, τα προβλήματα είναι ακόμα εκεί καθημερινά. Απλώς αυτήν την στιγμή υπάρχει και μια πλευρά δημιουργίας και κάπου η ζυγαριά ισορροπεί. Προσπαθούμε να ξανασταθούμε στα πόδια μας ”.

Για την πτώση της εταιρείας τι έφταιξε;

“Δεν είμαι η αρμόδια να σου απαντήσω αλλά ο Πέτρος δεν είναι αλεξιπτωτιστής σε αυτόν τον χώρο, δεν ήταν απατεώνας. Επί 30 χρόνια τάισε πολύ κόσμο έδωσε λεφτά, έζησε οικογένειες και πλήρωνε μέχρι τελικής δεκάρας όλες του τις υποχρεώσεις… Έφτιαξε μια ολόκληρη βιομηχανία. Τόσοι έβγαλαν από τον Πέτρο και ναι ήρθε η κρίση που δεν κάνει κάστινγκ ποιον θα φαλιρίσει”….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top