Η Κατρίν Ντενέβ στο πλευρό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τα αρνητικά σχόλια εναντίον του

Η Κατρίν Ντενέβ στο πλευρό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ποιος είδε την Κατρίν Ντενέβ και δεν την φοβήθηκε! Η Γαλλίδα ηθοποιός με επιστολή διαμαρτυρίας της που έστειλε στην εφημερίδα Liberation υπερασπίζεται με σθένος τον Ζεράρ Ντεπαρτνιέ και βάζει στη θέση του τον Φιλίπ Τορεντόν, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του ηθοποιού γιατί αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Βέλγιο για να γλιτώσει την υψηλή φορολογία.

«Ο Ντεπαρντιέ σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και κάνει παρέα με δικτάτορες», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τορεντόν, κάνοντας έξαλλη την Κατρίν Ντενέβ.

«Δεν είναι τόσο για να υπερασπιστώ τον Ντεπαρντιέ, αλλά όσο γιατί θέλω να σας ρωτήσω . Τον κατηγορείτε για τη σωματική του διάπλαση, για το ταλέντο του… Μιλάτε για χάλι… Με ποιο δικαίωμα και με ποια δημοκρατική νομιμοποίηση τροφοδοτείται το βρώμικο μένος σας;», έγραψε η Ντενέβ.

Η Κατρίν Ντενέβ είναι σκληρή και με τον πρωθυπουργό Ερό, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως αθλιότητα την εγκατάσταση του Ντεπαρντιέ στο Βέλγιο.

«Δεν είναι χαρακτηρισμός αυτός που αρμόζει σε πολιτικούς με ανώτατο κρατικό αξίωμα. Με την ειλικρινή μου απογοήτευση, Κρατίν Ντενέβ», έγραψε.

Στο πλευρό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η Μπριζίτ Μπαρντό που δε δίστασε να τον υπερασπιστεί δημόσια.

«Υποστηρίζω τον κύριο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, θύμα μιας εξαιρετικά άδικης μανίας, παρόλο που είναι λάτρης των ταυρομαχιών», δήλωσε.

Δεν είναι όμως μόνο οι δυο μεγάλες κυρίες του γαλλικού κινηματογράφου που υπερασπίζονται τον συνάδελφό τους. Αρκετοί Γάλλοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες έχουν ταχθεί στο πλευρό, χαρακτηρίζοντάς τον έναν σημαντικό καλλιτέχνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top