Χρανιώτης: «έφτασα κοντά στον θάνατο... έπινα ανεξέλεγκτα»

Τα πάθη του, το μεγάλο του μυστικό κα��... το πάρτι για τον θάνατό του

Το ότι έχει φτάσει κοντά στον θάνατο εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης και μίλησε για τα πάθη του, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως υπήρξε περίοδος που έπινε ανεξέλεγκτα, αλλά και ένα «μυστικό» που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε!

«Έχω έρθει πολλές φορές σε επαφή με το θάνατο με τη μηχανή μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στη δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιει τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτρεχα σαν τρελός. Θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Έτρεχα πολύ και έπινα. Υπήρχε περίοδος που έπινα ανεξέλεγκτα, αλλά δεν έπινα ποτέ κάθε μέρα», δηλώνει ο ηθοποιός.

Χωρίς να κρύψει ότι φοβήθηκε εξαιτίας αυτού του περιστατικού, ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέ��ει πως πιστεύει ότι με τον θάνατο δεν τελειώνει κάτι και αποκαλύπτει πως έχει χάσει φίλους του από ναρκωτικά και τροχαία.

«Δεν νομίζω ότι έχω εθιστεί ποτέ σε κάτι», τονίζει ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Αυτό ήταν το μάξιμουμ. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου».

Για τον έρωτα, πάντως, έχει κάνει ακρότητες. «Έχω περπατήσει 20 χιλιόμετρα για να δω ένα κορίτσι, επίσης έχω κάνει αποχή από το σεξ, επειδή ακριβώς δεν είχα διάθεση να κάνω. Για ένα τρίμηνο δεν ακούμπησα γυναίκα, ούτε καν φλέρταρα. Ήμουν ερωτευμένος και δεν ήμουν μαζί με το κορίτσι που ήθελα, γιατί με είχε αφήσει για άλλον. Τότε, είτε έβλεπα μια γυναίκα είτε μια μοτοσικλέτα, ήταν το ίδιο πράγμα για μένα», εξομολογείται!

«Δεν είμαι Χριστιανός! Πιστεύω σε δυνάμεις, σε Θεό που δεν έχει σχέση με τις θρησκείες. Δεν είμαι θρήσκος», καταλήγει ο Γιώργος και αποκαλύπτει αυτό που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε για εκείνον... «Δεν θέλω να ταφώ! Η εικόνα που έχω για τον εαυτό μου πεθαίνοντας είναι ότι γίνεται ένα τεράστιο πάρτι και σκορπίζεται η στάχτη μου σε θάλασσα που έχει κύμα. Θα ήθελα να γίνει ένα τρελό πάρτι για τον θάνατό μου, θέλω να δω χορούς, μεθύσια, χαρά, χρωματιστά ρούχα, χαρούμενε φάτσες και χαμόγελα», καταλήγει!


Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top