Δείτε: οι πρώτες φωτό από τον γάμο Reynolds - Lively

Όσα έγιναν στην μυστική τελετή με τους 35 καλεσμένους!

Δείτε: οι πρώτες φωτό από τον γάμο Reynolds - Lively

Περίπου τρεις μήνες μετά τον μυστικό τους γάμο, στον οποίο παραβρέθηκαν μόλις 35 καλεσμένοι, αποκάλυψαν φωτογραφίες της τελετής ο Ryan Reynolds και η Blake Lively!

Στην πιο ρομαντική γαμήλια φωτογραφία, βλέπουμε πιασμένα τα χέρια του 36χρονου γαμπρού και της 25χρονης νύφης, που έβαλαν «κουλούρα» στο Charleston της νότιας Carolina, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι.

reynolds_lively1.jpgreylonlds_lively.jpg

Η Blake έβαλε νυφικό του Marchesa κεντημένο με ροζ – χρυσό και κρύσταλλα και Christian Louboutin γόβες, ενώ ο Ryan πήρε το γαμπριάτικο από τον οίκο Burberry.

Υπερπαραγωγή ήταν και η ανθοδέσμη, που είχε τριαντάφυλλα, ροζ γιασεμί, ανδρομέδα, ορτανσίες και ροδοπέταλα βαμμένα με ροζ – χρυσές λάμψεις.

blake_lively.jpgreynolds_blake5.jpg

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν υπάρχουν και πολλές από την δεξίωση που ακολούθησε, με την τούρτα των νεονύμφων να περιλαμβάνει βανίλια, βερίκοκα, ροδάκινα και μια εσάνς σοκολατένιου βουτυροκακάο!

blake_lively4.jpgreynolds_blake_6.jpg

Οι δύο ηθοποιοί γλύκαναν για τα καλά τους καλεσμένους τους, προσφέροντάς τους -μεταξύ άλλων- ταρτάκια με βατόμουρο, πατέ φρούτων, κέικ γεμιστά με φράουλες, μικρές lemon pies και μπουκίτσες με κ��έμα και espresso, ενώ δεν παρέλειψαν να τους ευχαριστήσουν με μία κάρτα, στην οποία υπήρχαν οι σκιές τους!


reynolds-lively-.jpgreynolds_lively_karta.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top