Σε πάρτι για πρώτη φορά με το νέο της amore η Νίνα Λοτσάρη

Τον έστησε για λίγο και τον κοψοχόλιασε τον άνθρωπο

Σε πάρτι για πρώτη φορά με το νέο της amore η Νίνα Λοτσάρη

Η Νίνα Λοτσάρη γνώρισε τον 22χρονο νέο της σύντροφο, Σπύρο Μπράτσο τον περασμένο Απρίλιο. Χρειάστηκαν όμως οχτώ μήνες για να ξεκινήσουν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια να κυκλοφορούν μαζί και επίσημα πια.

Η κάμερα του STAR «τσάκωσε» το φρέσκο ζευγαράκι σε νυχτερινή τους έξοδο στο Κολωνάκι. Πρώτος έφτασε στο μπαρ ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μια αμηχανία την είχε όση ώρα περίμενε την καλή του.

Διότι η γνωστή σοπράνο, το έστησε το αγόρι και άργησε να κάνει την εμφάνισή της, κάνοντάς τον να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα.

Ο πρώην πάλι, Κωνσταντίνος Σκορδάλης σε άκρως ζεν διάθεση, ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η επαγγελματική του συνεργασία με την πρώην του και όχι το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ενώ η Νίνα Λοτσάρη διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή δεν την θέλει καθόλου και δεν την προκαλεί!

Βέβαια αν δε θες να ασχολούνται με την προσωπική σου ζωή δεν πηγαίνεις με το boyfriend σε πάρτι, όπου ξέρεις ότι θα είναι τηλεοπτικές κάμερες. Αααα, τα σωστά να λέγονται!!! ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top