Σ. Καρύδη: «Δούλεψα πολύ για να μειώσω τον εγωισμό και τα κόμπλεξ μου»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της;

Σ. Καρύδη: «Δούλεψα πολύ για να μειώσω τον εγωισμό και τα κόμπλεξ μου»

Η Σμαράγδα Καρύδη διανύει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους, όμως δε διστάζει να αποκαλύψει ότι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της για να βρει τις ισορροπίες της και να μην παρασυρθεί από τα φώτα της showbiz.

«Δούλεψα πολύ για να μειώσω τον εγωισμό μου, να μην φοβάμαι την αποτυχία, να μειωθούν τα κόμπλεξ μου. Φοβάμαι λιγότερο πια, έχω γίνει πιο ανοιχτή και πιο ήρεμη», είπε η ηθοποιός που όπως εξομολογήθηκε στις αρχές της καριέρας της είχε πρόβλημα με την έκθεση.

«Τα πρώτα χρόνια το βασικό μου πρόβλημα ήταν πώς θα εκθέτω τον εαυτό μου χωρίς αυτό να μου είναι βασανιστικό. Φοβόμουν να αποτύχω, το θέατρο μου δημιουργούσε φοβερό φόβο. Έχω πάθει και πανικούς πάνω στη σκηνή. Τώρα είμαι σαν μια άλλη. Ψύχραιμη. Μπορεί να χρειαζόμουν εργατοώρες. Έκανα και δουλειά με τον εαυτό μου. Μόνη, χωρίς να πάω σε ψυχίατρο», είπε.

Πάντως δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι αρχίζει να την ψωνίζει.

«Παρόλο που φοβόμουν είχα πάντα αυτοπεποίθηση με έναν περίεργο, υπόγειο τρόπο. Δεν περίμενα τη δημοσιότητα για να εκτιμήσω τον εαυτό μου. Επειδή βλέπω τα πράγματα ��την πραγματική τους διάσταση και τη ματαιότητά τους, δεν μπορώ να σαλτάρω επειδή είμαι διάσημη. Δε θεωρώ τη δημοσιότητα υπέρτατη αξία», είπε.

Όσο για το μεγάλο της φόβο αυτές τις δύσκολες μέρες είπε:

«Φοβάμαι μη φαγωθούμε μεταξύ μας. Γιατί δεν βλέπω σύμπνοια γύρω μου και ωριμότητα, αλλά βία και διχασμό που θα φέρουν πολύ χειρότερα πράγματα. Φοβάμαι επίσης ότι η ζωή δεν με έχει φέρει σε μεγάλες δυστυχίες ακόμα. Είμαι άψητη. Και δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω».

Τέλος παραδέχθηκε ότι με την κρίση έχει περιορίσει πολύ τη ζωή της.

«Έχω περιορίσει το περιττό. Μπορώ να πληρώσω το νοίκι και τους λογαριασμούς μου, αλλά τις ασυδοσίες και τις αηδίες που έκανα παλιότερα τις έκοψα χωρίς να μου στοιχίσει. Κι όλα αυτά τα παπούτσια που πήρα και είναι απάτητα τι μου προσέφεραν, εκτός από τη χαρά που έχει ένα πρεζάκι που πάει για τη δόση του για να αισθανθεί καλά; Βεβαίως όλα αυτά είναι ανοησίες μπροστά σε εκείνους που δεν έχουν να δώσουν γάλα στο παιδί τους. Όμως για να μπορεί να υπάρχει αυτό το γάλα πρέπει όλοι να πάρουμε πιο χαλαρά και να μη φοβόμαστε μήπως χάσουμε τα περίφημα κεκτημένα μας», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top