Ηθοποιός μήνυσε τη μητέρα της επειδή την τραβούσε πορνογραφικές φωτογραφίες!

Διαβάστε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία που έγινε και ταινία

Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό!

Η Γαλλίδα ηθοποιός Eva Ionesco, μήνυσε την ίδια της τη μητέρα, επειδή όταν ήταν μόλις 11 ετών, την έβγαλε μια πορνογραφική (όπως η ηθοποιός τη χαρακτηρίζει) φωτογραφία, την οποία στη συνέχεια, πούλησε στο «Playboy»!

H 47χρονη πλέον ηθοποιός έχει να μιλήσει στην 77χρονη μητέρα της εδώ και αρκετά χρόνια εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών. Μάλιστα η κόντρα των δύο γυναικών κρατάει χρόνια, με την Eva Ionesco να κατηγορεί την μητέρα της ότι την εκβίαζε προκειμένου να τις βγάλει τις προκλητικές εκείνες φωτογραφίες.

Xαρακτηριστικό, είναι πως η Eva, αποτελεί το νεότερο πρόσωπο που εμφανίστηκε ποτέ σε περιοδικό για ενήλικες.

071111_blog-uncovering-org_fotografia_irina_ionesco_eva2.jpg
Και δεν είναι η μόνη φωτογραφία που την έβγαλε. Από τα τέσσερα έως τα δώδεκα της, η μητέρα της Ionesco, (Irina Ionesco, αυτοδίδακτη φωτογράφος), είχε μανία να τη φωτογραφίζει σε περίεργες πόζες, που είχαν προκαλέσει διφορούμενα σχόλια κάπου στο 1970, μιας και σε όλες τις «περίεργες» φώτο, πρωταγωνίστρια ήταν η ίδια της η κόρη.

112308_la-realisatrice-eva-ionesco-a-cannes-le-16-mai-2011.jpg
Οι εν λόγω ασπρόμαυρες φωτογραφίες, απεικονίζουν την τότε μικρούλα Eva, να ποζάρει άλλοτε ως κοκέτα, άλλοτε με φετιχιστικά ρούχα, και άλλοτε γυμνή.

eva_ionesco51.jpg
Πολλά χρόνια μετά, η Eva αποκαλεί την εν λόγω περίοδο της ζωής της ως «κλεμμένη παιδική ηλικία», ενώ τονίζει πως ποτέ δεν έλαβε χρήματα για τις εν λόγω φωτογραφίες.

Eva-Ionesco.jpg
Μάλιστα το δικαστήριο δικαίωσε την ηθοποιό, εκδίδοντας διαταγή, η μητέρα της να της καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ για «ζημιές» στην κόρη της. Επίσης, υποχρεούται να της επιστρέψει και τ΄αρνητικά των φωτογραφιών που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια.

tumblr_lxpoqfik7u1qz78azo1_500.jpg
Την διαταραγμένη σχέση με τη μητέρα της, περιγράφει η Εva Ionesco, στην ταινία «My Little Princess».

Κάντε κλικ και δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top