ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ στην Όπερα του Ισραήλ η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Τραγούδησε στα Εβραϊκά το «Θα με θυμηθείς» και καταχειροκροτήθηκε

Μια μαγευτική ερμηνεία χάρισε στο κοινό του Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης η Νατάσα Θεοδωρίδου, πουόπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr, εμφανίστηκε στην Όπερα του Ισραήλ για μια και μοναδική συναυλία.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια, κατενθουσιασμένη τόσο για το ταξίδι της όσο και για την τιμή να τραγουδήσει στην Όπερα του Ισραήλ, ανέβηκε στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε μετά την απίστευτη ερμηνεία της.

kyria.jpg

Μες την κατάμεστη από κόσμο Όπερα του Ισραήλ, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε μια διασκευή του «Θα με Θυμηθείς» στα Εβραϊκά, σε μια καταπληκτική ερμηνεία, με τον κόσμο από κάτω να την καταχειροκροτεί τόσο κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, όσο και στο τέλος του.

Η ίδια, κατενθουσιασμένη από την εμπειρία της, δήλωσε αργότερα, πως «από τις πιο όμορφες βραδιές που έζησα απόψε στο Tel Aviv… άνθρωποι ζεστοί… με αγκάλιασαν σαν να με ήξεραν χρόνια…»

natasa.jpg
Κάντε κλικ στα video και παρακολουθήστε δυο εκπληκτικές της ερμηνείες, στη συναυλία που χαρακτηρίστηκε από τον ��σραηλινό τύπο, ως το «καλλιτεχνικό γεγονός των ημερών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top