Θύμα απάτης σε ροζ site γνωστό μοντέλο!

Εμφανίζεται ως… συνοδός πολυτελείας

Θύμα απάτης σε ροζ site γνωστό μοντέλο!

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε το μοντέλο Γιάννα Πολιάκου, όταν την ενημέρωσαν ότι φωτογραφίες της φιγουράρουν σε site ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο εμφανίζεται ως συνοδός πολυτελείας.

«Είναι πολύ σοκαριστικό το θέμα. Είναι το χειρότερο πιστεύω που μπορεί κάποιος να μας το κάνει αυτό , γιατί είμαστε και πολύ εκτεθειμένοι ως μοντέλο στον χώρο αυτό , οπότε ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε μπορεί να’ χει όποια θέλει φωτογραφία «, είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR.

Η Γιάννα είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και μόλις είδε την εικόνα που προβάλλουν για εκείνη εξοργίστηκε. Είναι αποφασισμένη μάλιστα να κάνει τα πάντα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

«Έχω κινηθεί νομικά, έχω κάνει και εξώδικο και μήνυση και θα αποσυρθούν οι φωτογραφίες. Αν όχι θα πληρώσουν το τίμημα», προειδοποιεί το μοντέλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστό μοντέλο πέφτει θύμα επιτήδειων . Στο παρελθόν και η Έφη Κυριάκου είχε δει φωτογραφίες της σε ροζ site, στο οποίο εμφάνιζαν και εκείνη ως συνοδό πολυτελείας.

Τότε προσπάθησε να το κυνηγήσει νομικά, όμ��ς λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας το είχε αφήσει, πιστεύοντας ότι θα σταματήσει όλο αυτό.

«Έχει συμβεί και παλαιότερα το ίδιο γεγονός, προσπάθησα να το κυνηγήσω νομικά, όμως επειδή τότε ήμουν και πάρα πολύ απασχολημένη με τις δουλειές το άφησα πιστεύοντας ότι θα σταματήσει κάποια στιγμή . Εφόσον βλέπω ότι αυτό δεν έχει τελειωμό, αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και δεν θα το αφήσω μέχρι να φτάσω μέχρι το τέλος», ξεκαθαρίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top