Χριστούγεννα star.gr: Προτάσεις διακόσμησης για το γιορτινό τραπέζι!

Απλά και εύκολα... στολίστε το χώρο σας!

Χριστούγεννα star.gr: Προτάσεις διακόσμησης για το γιορτινό τραπέζι!

Οι γιορτές έφτασαν και οι προετοιμασίες για τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις αρχίζουν να γίνονται πυρετώδεις…! Το star.gr σας προτείνει πώς να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο σας τραπέζι!

trapezaria_xristougenna1.jpg

«Στολίστε τα αλεξανδρινά»

Από κανένα σπίτι δεν πρέπει να λείπει το «πράσινο», αφού τα φυτά και τα λουλούδια χαρίζουν μια αίσθηση ευφορίας σε κάθε σπίτι. Τα Χριστούγεννα όμως δεν πρέπει να λείπει το κόκκινο… γι’ αυτό διαλέξτε λουλούδια του χειμώνα, όπως τα μπορντό τριαντάφυλλα και τα γιορτινά αλεξανδρινά, τα οποία μπορείτε να πλαισιώσετε με βελούδινο ύφασμα για να κάνετε τη διακόσμηση σας ακόμη πιο γιορτινή! Πρωτίστως φροντίστε να βάλετε μεμβράνη ή σελοφάν για να μπορείτε να ποτίζετε τη γλάστρα σας χωρίς ζημιές…! Μπάλες με χρυσόσκονη και κουκουνάρια θα κάνουν τη γλάστρα σας ακόμη πιο «χριστουγεννιάτικα»!
10-797_gr_1_.jpg

«Γεμίστε με μπάλες τα βάζα σας»

Εναλλακτικά από λουλούδια, μπορείτε να γεμίσετε τα βάζα σας με γιορτινές μπάλες και γιρλάντες! Εξίσου εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης.jpg

trapezaria_xristougenna2.jpg
«Καρύδια και κάστανα στις φοντανιέρες»
Με χειμερινούς καρπούς όπως καρύδια, κάστανα και αμύγδαλα μπορείτε να γεμίσετε τις γυάλες ή τις φοντανιέρες σας και μαζί με κλαδιά πεύκου ή γκι, μπορείτε να δη��ιουργήσετε με τα χεράκια σας μια πολύ ωραία σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού σας.
533804_10151175857838492_271658317_n.jpg
«Τραπεζομάντηλο…!»
Τα γιορτινά τραπεζομάντηλα ακόμη και τα «υπερπαραγωγή» με Αγιοβασίληδες και χρυσόσκονη… επιτρέπονται λόγω ημερών! Ωστόσο, αν θέλετε μια μινιμάλ εκδοχή, μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμο τραπεζομάντηλο σε λευκό ή κρεμ χρώμα και να κάνετε την διακοσμητική σας «παρέμβαση», δένοντας με κόκκινους τις πετσέτες.
trapezaria3.jpg
christmas-dinner-table-decor-idea-5.jpg

«Καρέκλες»
Αν έχετε λευκές ή ξύλινες καρέκλες στην τραπεζαρία σας, στολίστε τις με κόκκινες κορδέλες και κουκουνάρια!!!
121275_0919.jpg

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top