H Rihanna χώρισε ΞΑΝΑ τον Chris Brown

Δεν στεριώνει αυτή η σχέση λέμε

H Rihanna χώρισε ΞΑΝΑ τον Chris Brown

Παιδιά δεν κολλάνε αυτοί οι δύο πάει και τελείωσε. Ο λόγος για την Rihanna και τον Chris Brown που όπως όλα δείχνουν τα χώρισαν και πάλι τα τσανάκια τους. Αυτή τη φορά βέβαια δεν έγινε με τον επεισοδιακό τρόπο που χώρισαν την προηγούμενη φορά και η Rihanna το γλίτωσε το νοσοκομείο!

rihanna1.jpgrihanna2.jpg

Tα μαντάτα μας τα πρόφτασε η ίδια η RiRi που μέσα από το Twitter βεβαίως, βεβαίως, ανέβασε μια κάρτα, με την οποία μας ενημερώνει ότι δεν είναι καθόλου ωραίο να είναι κάποιος μόνος του.

«Το να είναι κανείς μόνος του είναι πολύ ξενέρωτο. Το μόνο πράγμα που κάνω πια είναι ότι γουστάρω», έγραψε και έγινε χαμός στο διαδίκτυο.

rihanna3.jpg


Φυσικά η Rihanna ακολούθησε την ίδια, ασαφή και αφηρημένη τακτική που ακολουθούσε και όταν ήταν με τον Chris Brown. Μόνο κάτι γενικά πράγματα δηλαδή έτσι για να έχουμε να λέμε Χριστουγεννιάτικα.

Η Rihanna και ο Chris Brown τα ξαναβρήκαν στ��ς αρχές του χρόνου χωρίς όμως να το παραδεχτούν κανένας από τους δύο. Κάθε τρεις και λίγο όμως ανέβαζαν στο Twitter φωτογραφίες με τους δυο τους.

rihanna4.jpg


Και να’ σου φωτογραφίες με τα ίδια rolex που αγόρασαν, και να οι φωτογραφίες με αγκαλιές και χάδια, το έπαιζαν το παιχνιδάκι της showbiz μια χαρά.

Έτσι λοιπόν η RiRi δε θα άφηνε το χωρισμό; Πώς θα ασχοληθούμε πάλι μαζί της, ε; Μου λέτε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top