ΑΥΤΑ είναι τα γούρια των stars! Κάντε κλικ και δείτε τι τους φέρνει τύχη

Δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτά!

ΑΥΤΑ είναι τα γούρια των stars! Κάντε κλικ και δείτε τι τους φέρνει τύχη

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Προληπτικοί και μη, όλοι μας έχουμε ένα φυλαχτό, ή ένα γούρι να μας φυλάει! Πολλοί μάλιστα δεν το κουνάνε ρούπι χωρίς το γούρι τους!

Κι αν νομίζετε πως οι stars του Hollywood αποτελούν εξαίρεση, γελιέστε.

Ξεκινάμε με τον Colin Farrell, που ξόδεψε συνολικά 19.000 δολάρια για μια παλιά ζώνη του μπαμπά του! 16.000 για να την πάρει πίσω επειδή την είχαν κλέψει, και άλλα 3.000 για να την επισκευάσει, μιας και θεωρούσε πως αυτή η ζώνη ήταν «τυχερή»!

Farrell.jpg
Το «γούρι» της Heidi Klum δεν θα το πιστεύετε. Το μοντέλο, κουβαλά μια σακούλα με τα… παιδικά της δόντια. Μάλιστα μια φορά της είχε πέσει ένα μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσει τις αεροσυνοδούς να το βρουν!

Klum.jpg
Η Cameron Diaz από την άλλη, φορά στο λαιμό της ένα πανάκριβο χρυσό κολιέ σε σχήμα πέταλου, δώρο φίλου της, το οποίος της φέρνει καλοτυχία.

Diaz.jpg
Η Lindsay Lohan πάλι, το 2011 κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο κολιέ αξίας 3.000 δολαρίων, με ένα τεράστιο μάτι και το έβαλε στο δικαστήριο προκειμένου να της φέρει καλοτυχία. Μόνο που δεν «δούλεψε» και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 120 ημερών!

Lohan.jpg
Ο Benicio Del Toro, δεν πάει πουθενά χωρίς το τυχερό του δαχτυλίδι, το οποίο στο κέντρο, αντί για πέτρα, έχει ξύλο. Και τελικά λειτούργησε μιας και κέρδισε το Oscar για την ταινία «Traffic».

Del  Toro.jpg
Η Helen Mirren πάλι, φορά όποτε είναι υποψήφια για βραβεία κ.τ.λ, φορά πάντα κάτι ψηλοτάκουνα ασημένια πέδιλα που κοστίζουν μόλις 39 δολάρια, και της φέρνουν πάντα τύχη!

Mirren.jpg
Ο Steven Tyler, frontman των Aerosmith, φορά στο λαιμό του ένα κολιέ αποτελούμενο από τέσσερα κοφτερά δόντια ενός ρακούν το οποίο ισχυρίζεται πως έπιασε μικρός.

Tyler.jpg
Η Leighton Meester (από τη σειρά “Gossip Girl”), λέει πως οι κόκκινες animal print μπαλαρίνες Marc Jacobs που φορά, τη βοήθησαν να πάρει το ρόλο της «Blair Waldorf» στην πετυχημένη σειρά, παρόλο που τα αγόρασε χωρίς να έχει μία στην τσέπη.

Meester.jpg
Ο Patrick Dempsey από την άλλη (από τη σειρά Grey’s Anatomy), κυκλοφορεί παντού με τα κατακόκκινα Puma του, σημάδι καλής τύχης.

Dempsey.jpg

Πάμε τώρα σε μια μεγάλη star του cinema, την Audrey Hepburn, που πήγε στα Oscar με πανομοιότυπο φόρεμα με αυτό που φορούσε στην υποψήφια για χρυσό αγαλματίδιο ταινία «Roman Holiday». Το φόρεμα ήταν ειδική παραγγελία, και στο τέλος, κέρδισε το Oscar της «Καλ��τερης Ηθοποιού», εξαιτίας του τυχερού της φορέματος, όπως το αποκάλεσε αργότερα η ίδια.

Hepburn.jpg
Η Jessica Alba, όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Alba, είχε ζητήσει από τους καλεσμένους στο γάμο της, να μη βγάλουν το δερμάτινο βραχιολάκι που τους έδωσε, μέχρι η κόρη της να γεννηθεί με ασφάλεια!

Alba.jpg
Τέλος, η Paris Hilton κάθε φορά που το ρολόι δείχνει 11:11 κάνει μια ευχή, μιας και θεωρεί πως αυτή η ώρα είναι τυχερή!

Hilton.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top