Megan Fox: «Νόμιζα πως θα γεννήσω μωρό βρικόλακα!»

«Είχα τα ίδια συμπτώματα με αυτά της Bella στο Twilight»

Το μάθαμε ΚΑΙ αυτό! Η Megan Fox, που πρόσφατα έγινε μανούλα, νόμιζε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, πως είναι έγκυος σε… βρικόλακα!

Βλέπετε, η 26χρονη ηθοποιός ήταν επηρεασμένη από την εγκυμοσύνη της «Bella» στο «Twilight», με αποτέλεσμα να πιστεύει πως είναι έγκυος σε μωρό vampire!

1.jpg
Τι την έκανε να το πιστεύει αυτό; οι πρωινές της ναυτίες και το πόσο χάλια ένιωθε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Ένιωθα τόσο χάλια, που ήμουν πεπεισμένη, ότι ίσως και να γεννήσω μωρό βρικόλακα, σαν αυτό από το Twilight. Με έλουζε κρύος ιδρώτας από τη μία, και από την άλλη κρύωνα! Πίστευα πως αυτό μου συνέβαινε, επειδή δεν είχα βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, υποφέροντας συνεχώς από ναυτία».

3.jpg
Ωστόσο, με το που γέννησε το Σεπτέμβριο, ανακουφίστηκε η γυναίκα που τελικά δεν έφερε στον κόσμο υπερφυσικό μωρό, λέγοντας πως ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της:

«Με κατέκλυσε το συναίσθημα της αγάπης. Ποτέ μου δεν ήξερα πως είναι ν΄αγαπάς κάποιον τόσο πολύ. Είναι ένα συναίσθημα που ποτέ δεν το είχα νιώσει!» είπε στον Jay Leno.

Κάντε κλικ και δείτε τοπ video...





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top