Ποιός «κράζει» Μακρυπούλια – Γερμανού για το στυλ τους;

Τις στόλισε κανονικότατα για τις εμφανίσεις τους!

Ποιός «κράζει» Μακρυπούλια – Γερμανού για το στυλ τους;

Ωσάν χριστουγεννιάτικα δέντρα «στόλισε» την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ναταλία Γερμανού ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις τους!

«Και μη χειρότερα! Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, τα ρούχα τα προσαρμόζει στον εαυτό του, καρναβάλι έρχεται...», ήταν η απάντηση του σχεδιαστή όταν πληροφορήθηκε πως το ασημί φόρεμα που έβαλε η Ζέτα στο πρόσφατο live του «Dancing With The Stars» το είχε σχεδιάσει η ίδια.

Και ο σχεδιαστής συνέχισε: «πιστεύω ότι δεν έχει φίλους η Ζέτα γιατί κάποιος έπρεπε να της πει την αλήθεια. Η Ζέτα πρέπει να είναι φυσική όπως ήταν, είναι ένα λαϊκό κορίτσι και να παριστάνει την Γκρέις Κέλλυ από τον Κολωνό δεν κάνει, δεν γίνονται αυτά». Μάλιστα, συνέστησε στην ξανθιά παρουσιάστρια «να παραμένει σ' αυτό που είναι. Ένα όμορφο, λαϊκό κορίτσι, να μιλάει λαϊκά, σταράτα, να φτιάχνει τα μαλλάκια της όπως πρέπει και θα ήταν πολύ πιο σωστή και γι' αυτήν και για την εικόνα της γιατί όταν υπερφορτώνεσαι όλα αυτά σε κάνουν να μην μπορείς να στηριχτείς καλά και γκρεμίζεσαι απότομα».

Από του Αποστολόπουλου τα δόντια δεν ξέφυγε, όμως, ούτε η Ναταλία Γερμανού.

«Εκεί δεν έχω γνώμη, είναι εκτός από το δικό μου πλανήτη. Είναι κάτι που δεν ξέρω, βγαίνει εκτός από τον πλανήτη μου. Κάτι που δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να το κρίνω», είπε χαρακτηριστικά!

Δες στο βίντεο το... στόλισμα Αποστολόπουλου σε Μακρυπούλια και Γερμανού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top