Νάταλι Θάνου: «είμαι πέντε μηνών έγκυος. Είναι αγόρι!»

Τι εξομολογήθηκε για την εγκυμοσύνη της;

Νάταλι Θάνου: «είμαι πέντε μηνών έγκυος. Είναι αγόρι!»

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νάταλι Θάνου, η οποία ανακοίνωσε ότι περιμένει αγοράκι και αποκάλυψε όλα όσα κάνει μέχρι να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

«Είναι αγόρι! Όλα έγιναν τόσο γρήγορα! Στην αρχή ήταν ένα ευχάριστο σοκ γιατί με τον σύντροφό μου είμαστε 6 μήνες μαζί, αλλά τώρα είμαι τόσο ευχαριστημένη», είπε η Νάταλι στην «Μεσημεριανή Μελέτη», προσθέτοντας πως δεν την φοβίζει η εγκυμοσύνη γιατί αισθάνεται πως στο πρόσωπο του Δημήτρη Καρέλα έχει βρει τον άνθρωπό της.

Η γνωριμία με τον αγαπημένο της έγινε μέσω γνωστών. «Ο Δημήτρης είναι ξεχωριστός από όσους έχω γνωρίσει. Είναι ευγενικός, gentleman, σοβαρός, αυτό που θέλω», συνέχισε η Νάταλι, που έμεινε έγκυος μετά από δύο μήνες σχέσης.

«Το θέλαμε από την αρχή να αποκτήσουμε παιδί, το θέλαμε από τις πρώτες εβδομάδες! Μαζί το είδαμε ότι είμαι έγκυος», συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως η ίδια σοκαρίστηκε αλλά ο σύντροφός της ήταν πιο... ψύχραιμος και συγκινήθηκε απίστευτα!

Η σέξι ξανθιά έχει βάλει λιγοστά κιλά. Όπως είπε, τρώει κανονικά, ωστόσο, φροντίζει να γυμνάζεται ώστε να διατηρείται σε φόρμα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νάταλι Θάνου για την εγκυμοσύνη της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top