Η Megan Fox προσέλαβε γυναίκα για να… τραβάει τα ξενύχτια με το μωρό της

Γι’ αυτό είναι φρεσκαδούρα το κορίτσι

Η Megan Fox προσέλαβε γυναίκα για να… τραβάει τα ξενύχτια με το μωρό της

Τ’ ακούσαμε κι αυτό και μείναμε κόκκαλο. Διότι εκεί στο Hollywood ότι κουφό δεν έχει ακούσει ποτέ στη ζωή σου θα το ακούσεις. Άκου λοιπόν τι αποφάσισε να κάνει η φρέσκια μαμά Megan Fox.

fox1.jpg

Προσέλαβε γυναίκα μόνο και μόνο για να ξυπνά τις νύχτες όποτε το μωρό ξυπνά και κλαίει!!!! Η γυναίκα μένει στο σπίτι τους δύο νύχτες την εβδομάδα για να καταφέρνει και η Megan να κλείνει λίγο τα βλέφαρά της και στη λύση αυτή κατέφυγαν, αφού είδε το κορίτσι ότι τελικά δεν τα βγάζει πέρα με τα ξενύχτια.

«Το να έχεις ένα μωρό είναι δύσκολο. Απαιτεί πολλή δουλειά και στην αρχή δεν είχα προσλάβει καμία βοήθεια γιατί είχα υπερεκτιμήσει τον εαυτό μου. Δεν είχα ιδέα πόσο δύσκολο ήταν και ο Brian κι εγώ εξουθενωθήκαμε. Οπότε είπαμε να πάρουμε μια γυναίκα για τα βράδια, γιατί διαφορετικά θα χωρίζαμε», είπε η ηθοποιός.

fox2.jpg


Γι’ αυτό τη βλέπετε κι εσείς να είναι φρέσκια, φρέσκια, χωρίς ούτε έναν μαύρο κύκλο κάτω από τα μάτια της.

fox3.jpg

Εμ, έτσι μεγαλώνω κι εγώ παιδιά καλέ… Θα έχω μια νταντά για τα βράδια, μια νταντά για τα πρωινά και μια νταντά για το υπόλοιπο της μέρας. Και να δεις αν θα είμαι φρέσκια και λαμπερή μετά. Βέβαια μου λείπουν κάποια εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν βαριέσαι. Τα όνειρα δεν κοστίζουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top