«Σφάζονται» μετά τον χωρισμό Αλαφούζος – Κωνσταντινίδη!

«Κάνει σόου» είπε εκείνος και εκείνη του απάντησε...

«Σφάζονται» μετά τον χωρισμό Αλαφούζος – Κωνσταντινίδη!

Στα... χαρακώματα είναι μετά τον χωρισμό τους ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη: «κάνει σόου», είπε ο Σωκράτης για την πρώην αγαπημένη του και εκείνη του απάντησε με νόημα...

«Δεν καταλαβαίνω γι��τί όταν είναι μία κάμερα μπροστά πρέπει σώνει και καλά να δίνεις σόου. Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω στην προσωπική μου ζωή, έστω κι αν δεν έπραξε το ίδιο και η Άριελ, η οποία είπε πράγματα που πυροδότησαν την κατάσταση. Όμως, δεν κατηγορώ κανέναν, ο καθένας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με τον δικό του τρόπο», είπε ο Σωκράτης Αλαφούζος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τονίζοντας πως ένας χωρισμός δεν είναι για ένα καπρίτσιο ή για μία παρεξήγηση, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη»: «βεβαίως μπορώ να κρατήσω φιλική σχέση με τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά αυτό θα γίνει μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλιώς δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν είναι σωστό και δεν το θέλω κιόλας».

«Είμαι χαρούμενη και πολύ καλά όπως είμαι αυτή τη στιγμή και ενθουσιασμένη με όλα τα καινούργια που έρχονται», απάντησε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν έχει προχωρήσει παρακάτω, ενώ πρόσθεσε πως δεν μπορεί να προγραμματίσει έναν γάμο, καθώς αυτό είναι κάτι που έρχεται αυθόρμητα.

Όπως όλα δείχνουν, το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι δεν λέει ούτε «καλημέρα»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top