Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι celebrities

Τι θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι celebrities

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν ήδη μπει σε mood… εορταστικό!

Πρώτοι και καλύτεροι οι REC που μας δείχνουν τον τρόπο για να γίνουν όλα πιο… «Γιορτινά». Μάλιστα η Ναυσικά και ο Άρης διέψευσαν κατηγορηματικά μπροστά στην κάμερα του STAR ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Δεν είμαστε μαζί. Ο λόγος που δε θα μπορούσα ποτέ να είμαι μαζί με τη Ναυσικά είναι γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα κι εγώ πολύ ζηλιάρης», παραδέχθηκε ο Άρης.

Η Ντέμη πάλι τρέχει και δεν φτάνει με αποτέλεσμα να μην έχει προλάβει καν να στολίσει. Μάλιστα από τον Άγιο Βασίλη έχει ζητήσει να της κάνει δώρο ένα τριήμερο διακοπών για να μπορέσει λίγο να ξεσκάσει το κορίτσι και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Στην πίστα θα κάνει Χριστούγεννα και η Τάμτα που όπως εξομολογήθηκε η γιορτή αυτή τη μελαγχολεί λίγο.

«Είναι μια γιορτή που λίγο με μελαγχολεί και θεωρώ ότι η δουλειά με βοηθάει πολύ. Εκεί που έχουμε φτάσει, δουλειά να υπάρχει. Η οικογένεια δείχνει κατανόηση εννοείται και χαίρομαι κι εγώ», είπε.

Όσο για τη Χριστίνα Κολέτσα; Το κορίτσι ζει τον έρωτά της με τον καλό της, Χριστόδουλο Σιγανό και περιμένει πώς και πώς να ανοίξει το δώρο του καλού της που το έχει ήδη βάλει κάτω από το δέντρο.

«Έχει κάτι κάτω από το δέντρο και δεν ξέρω τι είναι. Προσπαθώ να δω. Είναι ένα μεγάλο κουτί και δεν ξέρω τι έχει μέσα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top