Γιάννης Πάριος: «Πώς μπορώ να νιώθω μόνος μου, όταν έχω 4 αγάπες στη ζωή μου»;

Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τον τροβαδούρο του έρωτα στο «Παλλάς»

Γιάννης Πάριος: «Πώς μπορώ να νιώθω μόνος μου, όταν έχω 4 αγάπες στη ζωή μου»;

​Ασφυκτικά γεμάτο, από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και θαυμαστές ήταν το Θέατρο Παλλάς, όπου έγινε η πρεμιέρα του Γιάννη Πάριου.

Από το πλευρό του, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιδιά του και η Σοφία Αλιμπέρτη. «Δεν θα ήθελα να λείπω. Ό, τι και να πω για τον Γιάννη, δε μου φτάνουν τα χρόνια, δεν μου φτάνουν τα λόγια» είπε η πρώην σύζυγος του.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ, δήλωσε πως «νιώθω πάρα πολύ ωραία. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου, όπως κάθε γιος θα ήταν περήφανος».

Το σημείο που συγκινήθηκε περισσότερο ο τροβαδούρος ήταν «στο υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι» όπως είπε ο ίδιος.

Αυτή την περίοδο προτιμά να τραγουδά για τη μοναξιά. Ο Γιάννης Πάριος δηλώνει πως «δεν είμαι μόνος , δηλαδή δεν βρίσκω παρέα. Απλά δεν θέλω να παιδεύω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Προτιμώ να παιδεύω εμένα». Και πρόσθεσε πως «επειδή το έχω κάνει πολλές φορές και τον παίδευα , δεν θέλω να παιδέψω άλλους ανθρώπους. Είμαι καλά, είμαι μοναχικά καλά και ο Θεός που ακούει μπορεί να χτυπήσει την πόρτα μου, μπορεί αυτό το μοναχικό , να γίνει όμορφο και ωραίο...Αλλά, πώς μπορώ να νιώθω μόνος μου, όταν έχω 4 αγάπες στη ζωή μου, που είναι τα παιδιά μου....Δεν νιώθω μόνος μου»...

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πάριου θα συνεχιστούν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top