Δωρεάν διακόσμηση σπιτιού, από τους Creators-projects.com και το star.gr

Εφτασε η ώρα να αλλάξετε την ψυχολογία σας!

Τους βρήκαμε, και σας τους παρουσιάζουμε!

Η ομάδα των "creators-projects" μας βοηθά να αλλάξουμε διάθεση...

O Γιώργος Γούλιας και ο Μάρκος Μερεντίτης, αρχιτέκτονες - μηχανικοί, δημιούργησαν την πρωτότυπη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία οργάνωσης και διακόσμησης χώρων/κατοικιών με την ονομασία "Re-create".

Η υπηρεσία λειτουργεί πανελλαδικά και αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.creators-projects.com, τον οποίο επισκέπτονται ενδιαφερόμενοι που αναζητούν προτάσεις και λύσεις για το χώρο τους.

Αρχικά, οι επισκέπτες που θέλουν να αλλάξουν το χώρο τους, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους.

Στη συνέχεια, συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής, συνοδευόμενη από ένα πρόχειρο σχέδιο, φωτογραφικό υλικό και ένα μικρό κείμενο που περιγράφουν τι ζητούν από την αλλαγή.

Τέλος, η ομάδα του Re-create αναλαμβάνει να δημιουργήσει διαδραστικά φωτορεαλιστικά σχέδια (3d), με την πρόταση αλλαγής, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα προϊόντα καταστημάτων και να τα δημοσιεύσει στον διαδικτυακό της τόπο.

Στόχος του project είναι, αφενός να βγει ωφελημένος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος έχει λάβει δωρεάν τη μελέτη αλλαγής του χώρου του και αφετέρου οι εταιρείες που μέσα σε αυτό το χώρο έχουν διαφημίσει τα προϊόντα τους.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ : ΓΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
MΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6977269489 / 6979779423
EMAIL : creatorsprojects@gmail.com
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ : www.creators-projects.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top