Κορίτσια; ΓΔΥΘΕΙΤΕ όπως η Bar Rafaeli!

H καλλονή καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τις καμπύλες τους!

Η Bar Raraeli, αφού μας έδειξε τη γυμνή της αλήθεια (δεν μας άφησε και πολλά στη φαντασία για να είμαστε ειλικρινείς), τώρα, καλεί όλες τις γυναίκες ν΄αγαπήσουν το σώμα και τον εαυτό τους.

Μέσω της νέας της σειράς άνετων εσωρούχων, (Under.Me), η 26χρονη καλλονή καλεί όλες τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με τα κάλλη τους, όποια κι αν είναι αυτά.

1.jpg
Μάλιστα μέσω του διαφημιστικού της που «κόβει» την ανάσα, η Bar Rafaeli, μας λέει πώς θέλει εκείνη τα εσώρουχα και τι θεωρεί πως είναι το ιδανικό για μια γυναίκα:

«Από τη στιγμή που τα εσώρουχα είναι ό,τι πιο κοντινό αγγίζει το κορμί μου, θέλω να με κολακεύουν, και όχι να κλέβουν την παράσταση! Ζω για απλές και λιτές γραμμές, και φυσικά για βαμβακερά υφάσματα».

2.jpg
Και προσθέτει, πως επειδή ταξιδεύει συνέχεια, «θέλω να μπορώ να φοράω τα πιο όμορφα και κυρίως άνετα σχέδια. Θέλω όταν είμαι μόνη μου και χαλαρώνω, να είμαι ο εαυτός μου, και όχι τα εσώρουχα μου να ορίζουν το ποια είμαι. Κάτω από τα εσώρουχα μου, κρύβεται ο πραγματικός μου εαυτός. Τίποτ’ άλλο».

9.jpg10.jpg11.jpg








Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top