Πήρε το δέντρο και… έφυγε η Julian Moore

Ετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Πήρε το δέντρο και… έφυγε η Julian Moore

Πρώτη ανάρτηση: 13/12/2012, 05:31

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η ηθοποιός Julianne Moore ζήτησε τη βοήθεια του συζύγου της για να αγοράσει και να.. κουβαλήσει από το Manhattan, ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρωταγωνίστρια του «Boogie Nights» και ο σκηνοθέτης Bart Freundlich, έδειχναν να πετούν από χαρά καθοδόν στο δρόμο της επιστροφής τους για το σπίτι.

moore1.jpg

Η κοκκινομάλλα star του Hollywood ήταν χαμογελαστή, με casual ντύσιμο. Φορούσε ένα γκρι μάλλινο σακάκι, μαύρο παντελόνι και για υποδήματα προτίμησε καφέ τσόκαρα!

Για να προστατευτεί από το κρύο, η 52χρονη ηθοποιός τύλιξε τον λαιμό της με ένα μακρύ μαύρο μαντήλι και στα χέρια φόρεσε ένα ζευγάρι γάντια χωρίς «δάχτυλα» ενώ κρατούσε μία σακούλα με στολίδια και φωτάκ��α για το δέντρο.

moore2.jpg

Ο σύζυγος, με τον οποίο η Moore είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια έχοντας και δύο παιδιά, κουβαλούσε το δέντρο κάτω από το δεξί του χέρι, με προορισμό το διαμέρισμά τους στη περιοχή West Village.

Η Julian Moore ζει τον έρωτά στον δεύτερο γάμο της στην αγκαλιά του σκηνοθέτη. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Η ηθοποιός είπε: «Μείνε μακριά από τα παιδιά σου»!

moore3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top