Έστησε τα άλλα Spice Girls η Victoria Beckham

Με ύφος μπλαζέ στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Viva Forever

Έστησε τα άλλα Spice Girls η Victoria Beckham

Η Victoria Beckham βρέθηκε και πάλι μαζί με τα υπόλοιπα Spice Girls το βράδυ της Τρίτης, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Viva Forever, αν και από ότι έδειχνε το ύφος της έκανε αγγαρεία.

spice1.jpg



Βλέπετε η Posh και καθυστέρησε να πάει στην πρεμιέρα και αποφάσισε να μην κάτσει με τα υπόλοιπα πικάντικα κορίτσια, προτιμώντας την παρέα του David Beckham και των τριών γιων της.

spice2.jpg



Στο τέλος της παράστασης βέβαια αναγκάστηκε να ανέβει στη σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα Spice Girls, αν και το μπλαζέ ύφος δεν το άλλαξε ποτέ.

spice3.jpg



Από την άλλη, η Mel B, η Mel C, η Emma Bunton και η Gerie Halliwalle δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και τη χαρά τους που η ταινία στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει μεταφέρθηκε τώρα και στο θέατρο.

spice4.jpg



«Υπάρχει τόσος κόσμος εδώ για να ευχαριστήσουμε. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ, αλλά εκείνοι που ευχαριστούμε περισσότερο είναι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης. Ήταν απίθανο», είπε η Mel B.

spice5.jpg

Μάλιστα έβγαζαν όλες μαζί φωτογραφίες, εκτός από την Victoria που κρατούσε τις αποστάσεις της, δείχνοντας ότι θα ήθελε να βρίσκεται κάπου αλλού.

spice6.jpg

Πάλι καλά δηλαδή που ήταν εκεί ο David και είχε κάποιον να μιλάει για να μη βαριέται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top