Η Jennifer Lawrence είναι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμ��

Στη θέση Νο98 η Kim Kardashian!

Η Jennifer Lawrence είναι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο

​Τα αποτελέσματα έρευνας για τον ιστότοπο AskMen.com, έδειξαν ως πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Hunger Games».

Η Jennifer Lawrence, βρισκόταν πέρυσι στο No47 της λίστας με τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον κόσμο, όμως φέτος κατάφερε να εκτοπίσει άλλες διάσημες συναδέλφους της και να βρεθεί στη πρώτη θέση των ανδρικών προτιμήσεων.

jennifer Lawrence 4.jpg

Ο εκδότης James Bassil, είπε για την σέξι ηθοποιό ότι «είναι λίγο πιο αυθεντική από άλλους ηθοποιούς» και συμπλήρωσε ότι η Jennifer «είναι φρέσκια επειδή δεν την έχουμε δει σε κουτσομπολίστικες σελίδες τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια».

Η 22χρονη ηθοποιός εκτόπισε από το βάθρο την περσινή Νο1 γυναίκα, που δεν είναι άλλη από την πληθωρική Sofia Vergara, η οποία φέτος βρέθηκε εκτός 10άδας, στη θέση Νo12.

jennifer Lawrence 3.jpg

Το Τop 5 της λίστας με τις πιο επιθυμητές γυναίκες συμπληρώνουν η ηθοποιός Mila Kunis, το «καυτό» μοντέλο Kate Upton, η τραγουδίστρια Rihanna και η ηθοποιός Emma Stone.

jennifer Lawrence.jpg

Στη λίστα των 99 γυναικών η Kim Kardashian βρίσκεται στον… πάτο και στη θέση νούμερο 98! Μάλλον ο ανδρικός πληθυσμός και όχι μόνο, έχει ξενερώσει με την τηλεπερσόνα και τη μανία της με τα media, αφού το 2011 βρισκόταν στο Νo8 της σχετικής λίστας.

jennifer Lawrence wide.jpg

Να σημειωθεί ότι μέσα στη λίστα βρίσκεται και η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, κυρία Michelle Obama.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top