Β. Μπάρμπα: «Μόνο αν μου έδιναν μια επιταγή με πολλά μηδενικά θα φόραγα φλατ παπούτσια»

Τι είπε για την… τούμπα που έφαγε στο Dancing;

Β. Μπάρμπα: «Μόνο αν μου έδιναν μια επιταγή με πολλά μηδενικά θα φόραγα φλατ παπούτσια»
��α ρίξει τους… τόνους από την ξεγυρισμένη τούμπα που έφαγε την Κυριακή στο Dancing with the Stars θέλησε η Βάνα Μπάρμπα και σε συνέντευξή της φάνηκε πολύ άνετη και cool.

«Μούφα ήταν το χτύπημα, έπεσα γλυκά», ήταν η απάντησή της όταν την ρώτησαν αν είναι καλά και πρόσθεσε ότι είχε συγκεκριμένο λόγο που επέλεξε να φορέσει 12ποντα και όχι τα κλασικά παπούτσια του χορού.

«Είχα το θράσος να πάω με 12ποντο γιατί με ενδιαφέρει πιο πολύ η εικόνα μου από το αν θα κάνω σωστά τα βήματα. Ήθελα να βγαίνω γοητευτική και όμορφη», είπε η Βάνα.

Όσο για το αν θα φόραγε ποτέ φλατ παπούτσια; Η απάντησή της είναι αποστομωτική:

«Μόνο αν μου έδιναν μια επιταγή με πάρα πολλά μηδενικά θα φόραγα μπαλαρίνες, αλλιώς με τίποτα στον κόσμο. Είναι το πιο ασέξουαλ παπούτσι. Φαντάζεστε μια γυναίκα να πάει με έναν άνδρα και να φορέσει αυτό το τακούνι; Είναι απαίσιο, δεν υπάρχει στον κόσμο», είπε.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε επίσης ότι δεν ισχύουν τίποτα από όλα όσα ακούστηκαν περί ασυλίας στο Dancing, ενώ αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία στην αρχή δεν είχε και πολύ καλή άποψη.

«Νόμιζα ότι η Ζέτα είχε μία έπαρση, αλλά τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι εξαιρετική σ’ αυτό που κάνει, το κάνει τέλεια», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top