Φτώχεια καταραμένη: Έλληνες σταρ που έγιναν... εστιάτορες!

Όταν δεν έχει ψωμί στην TV, έχει στην μαγειρική

Φτώχεια καταραμένη: Έλληνες σταρ που έγιναν... εστιάτορες!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Κακούργα κρίση που όλους τους... κατεβάζεις: τα σήριαλ και οι εκπομπές λιγοστέψανε, οι πίστες στενάζουνε και τι να σου κάνουν οι διάσημοι; Έπιασαν τις κουτάλες και τις κατσαρόλες! Το star.gr σου παρουσιάζει τους celebrities που έγιναν εστιάτορες, καθώς το μεροκάματο δύσκολα πλέον βγαίνει. «Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις πιάστηνε», δεν λέει ο λαός; Ε, για να μην πεινάσουνε οι άνθρωποι, άρχισαν τα παραδοσιακά και τα γκουρμέ τα πιάτα, καθότι «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»!

Πιο πρόσφατο «κρούσμα» ο Γιώργος Καπουτζίδης, που μπορεί στις συνεντεύξεις του να δηλώνει πως τον ενδιαφέρει να γράψει κινηματογραφική ταινία, αλλά όλο στην τηλεόραση «γυρνοβολάει»: μάγειρας πέρσι, με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, στο Mega, ο ηθοποιός – σεναριογράφος, μάγειρας και... φέτος, με το κινηματογραφικό του σενάριο μάλλον να το έχει καλύψει ο ατμός της κατσαρόλας.

Πριν τον Γιώργο, είδαμε σε εκπομπή μαγειρικής τον Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος μετά τα σήριαλ βρέθηκε στο πλευρό της Ντίνας Νικολάου. Βοηθούσε, φούρνιζε και δοκίμαζε ο Ιωσήφ, που παίνευε συχνά πυκνά τις ικανότητές του στη μαγειρική.

Την Μαίρη Μηλιαρέση από το πάλαι ποτέ «Ρουκ Ζουκ» την θυμάσαι; Έφυγαν τα ‘90s και πάνε, οπότε η παρουσιάστρια άνοιξε εστιατόριο! Και όχι ό,τι κι ό,τι ε; Ιταλική κουζίνα σερβίρει το μαγαζί!

Εστιάτορας έγινε και η Χριστίνα Παπά, η οποία ούσα «Real Housewife» άνοιξε... sushi restaurant γιατί έχει και μία γκλαμουριά. Στο μεταξύ, ο επιμένων... παραδοσιακά, με τους ηθοποιούς Κώστα Αποστολάκη και Γιώργο Παρτσαλάκη και τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη να διατηρούν κρητικές ταβέρνες, γιατί -ως γνωστόν- αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

Τηγανιές και λοιπούς μεζέδες σερβίρει στο κέντρο της Αθήνας η Νανά Παλαιτσάκη, την ώρα που ο Φίλιππος Σοφιανός στους Αμπελόκηπους σου «πασάρει» αυθεντικά ιταλικά, όπως carbonara με χοντρά κομμάτια πανσέτας και αυγό, ενώ ο Αντώνης Ρέμος σε Θεσσαλονίκη και Γλυφάδα προτείνει ριζότο με άγρια μανιτάρια και... μπριάμ!

Αν, πάλι, σε κουράζουν τα πρόσωπα που είδες μια φορά κι έναν καιρό στην TV, σου έχω και τον Ολυμπιονίκη - εστιάτορα, τον Μιχάλη Μουρούτσο που προτείνει υγιεινή διατροφή, τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη με την μεσογειακή κουζίνα του, αλλά και τον συνάδελφό του Σίλβα Κλέιτον που τιμά τις ρίζες του με καθαρά βραζιλιάνικη κουζίνα!

Κι αυτοί είναι μόνο οι... μάγειρες - celebrities!
Πού να αρχίσουμε να απαριθμούμε όσους διάσημους έχουν ανοίξει μπαρ ή άλλα μαγαζιά, όπως ινστιτούτα μανικιούρ - πεντικιούρ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top