Σπάει τη σιωπή του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη με μισό κιλό χασίς

«Ξέρω καλά ποιος μου την έστησε»-Ποιους φωτογραφίζει

Σπάει τη σιωπή του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης  που συνελήφθη με μισό κιλό χασίς

Τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την επεισοδιακή του σύλληψη την περασμένη Τετάρτη για κατοχή μισού κιλού χασίς δίνει ο Μάνος Ψαλτάκης.

«Ξέρω ποιος μου την έστησε», υποστήριξε ο διάσημος μουσικοσυνθέτης.

«Πρόκειται για σκευωρία και ξέρετε πολύ καλά από ποιον. Μερικοί κομπλεξικοί καλλιτέχνες που ζηλεύουν τον Ψαλτάκη γιατί είναι γεννημένο αντράκι θέλουν να τον “στείλουν” και να του καταστρέψουν την οικογένεια» τόνισε, προσθέτοντας ότι το χασίς, περίπου 280 γραμμάρια όπως ισχυρίζεται (και όχι 465 γραμμάρια, σύμφωνα με την αστυνομία), το προόριζε για προσωπική του χρήση: «Εγώ αγαπάω την οικογένειά μου και γι’ αυτή κόβω και το χασίσι. Από εκεί και πέρα, επειδή το κόβω και δεν μπορούν να μου κάνουν και κάτι παραπάνω, ουαί κι αλλοίμονο σε όποιον την πειράξει»!

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Βόσσου και ο Χρήστος Δάντης. Μάλιστα, με τον τελευταίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στα δικαστήρια για την πατρότητα του τραγουδιού «My number one» που ερμηνεύτηκε από την Ελενα Παπαρίζου και έφερε τη νίκη στην Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top