Σήμερα το μεγάλο bazaar της Δέσποινας Βανδή!

Σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Σήμερα το μεγάλο bazaar της Δέσποινας ��ανδή!

Ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο δείχνει για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπό της η Δέσποινα Βανδή, που σήμερα διοργανώνει το καθιερωμένο της χριστουγεννιάτικο bazaar!

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η σημαντική εκδήλωση χαμόγελου και ελπίδας θα γίνει στο εμπορικό κέντρο «Avenue», επί της λεωφόρου Κηφισίας, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00.

Στους πάγκους του bazaar θα βρίσκονται χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα.

Τα προϊόντα θα πωλούνται σε πολύ καλές τιμές, ενώ με την αγορά τους θα δώσουμε χαμόγελο και βοήθεια σε περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Επίσης, η Δέσποινα έχει λάβει τα... μέτρα της και για τους μικρούς της φίλους: ανοικτός θα είναι ο παιδότοπος του εμπορικού κέντρου, ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top