Πρώτη φωτογραφία του μωρού των Shakira και Pique!

Το υπερηχογράφημα στο... Twitter

Πρώτη φωτογραφία του μωρού των Shakira και Pique!

Πρώτη ανάρτηση: 7/12/2012 04:50

Η Shakira και ο αγαπημένος της Gerard Pique, μοιράστηκαν τη πρώτη φωτογραφία του μωρού τους μέσω... υπερηχογραφήματος. Η τραγουδίστρια από την Κολομβία και ο αγαπημένος της, βρίσκονται μαζί δύο χρόνια και περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους, που θα είναι αγόρι, στις αρχές του νέου έτους.

shakira baby.jpg

Το σέξι ζεύγος ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter με τον άσο της Μπαρτσελόνα να γράφει: «Η πρώτη του φωτογραφία!» Είναι το πρώτο παιδί για τη Shakira, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην Λατινική Αμερική τη δεκαετία του 90’ αλλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν ερμήνευσε τραγούδια με αγγλικό στίχο στις αρχές του 2000.

shakira babe 3.jpg

Η 35χρονη καλλονή και ο κατά 10 χρόνια μικρότερός της ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσω blog, στα μέσα του Σεπτεμβρίου.
Αμφότεροι δεν έκρυψαν τη χαρά τους, ανεβάζοντας στα social medias πριν από μερικές μέρες, μια προσωπική φωτογραφία, όπου η Shakira επιδικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά, στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

shakira baby bed.jpg

Το ζευγάρι θα μεγαλώσει –με το καλό- τον μπόμπιρα στη Βαρκελώνη, όπου χτίζεται το νέο τους σπιτικό.

Εν τω μεταξύ, πριν από έναν μήνα, ο πρώην σύντροφος της Κολομβιανής κινήθηκε δικαστικώς εναντίον της, ζητώντας 100 εκατομμύρια δολάρια! Ο Antonio de la Rua ισχυρίζεται ότι «έσπασε» το συμβόλαιο που είχαν συνάψει οι δυο τους και πως εκείνος την έκανε γνωστή και αυτό που θαυμάζει ο κόσμος σήμερα!

shakira bf.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top