Α. Γ��ωργούλης: «Κρατώ την προσωπική μου ζωή, προσωπική»

Μιλά περί έρωτος και άλλων… δαιμονίων

Σε φιλοσοφική διάθεση πέτυχε η κάμερα του STAR τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα και την ε��τυχία.

«Ευτυχία για μένα σημαίνει αρμονία ψυχική και νοητική. Ένας συντονισμός αυτού που έχεις με τα πράγματα που έχεις δίπλα σου. Όταν υπάρχει συντονισμός, η ενέργεια πολλαπλασιάζεται χωρίς προσπάθεια. Κάτι τέτοιο είναι και ο έρωτας», είπε ο ηθοποιός.

Για τον δικό του έρωτα δεν είπε κουβέντα.

« Όσον αφορά για την προσωπική ζωή τη δική μου, την κρατάω όσο πιο προσωπική γίνεται, για να παραμείνει προσωπική. Γιατί αλλιώς θα γευτείς τη ζωή σου αν είναι δημόσια και αλλιώς αν είναι προσωπική», είπε.

Πάντως παραδέχθηκε ότι με τη ζωή που κάνει, που είναι μοιρασμένη σε Λος Άντζελες και Αθήνα του είναι πάρα πολύ δύσκολο να συναντήσει και να κρατήσει τον έρωτα.


«Το πρόβλημα που υπάρχει σ΄ έναν άνθρωπο που μοιράζεται σε δύο χώρους, εννοώντας τόσο μακρινούς κιόλας, Λος Άντζελες και Αθήνα, ουσιαστικά δεν μπορεί να έχει μία προσωπική ζωή σαν την προσωπική ζωή που ζητάς εσύ, αυτή τη στιγμή για να είναι και κάπως πιπεράτη», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top