Φουντώνει η κόντρα του Γ. Αϊβάζη με τους τηλεκριτικούς

Τι απαντά στην Α. Γραμμέλη και τον Κ. Βίδο;

Φουντώνει η κόντρα του Γ. Αϊβάζη με τους τηλεκριτικούς

Δε λέει να κοπάσει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Αϊβάζη και τους τηλεκριτικούς Α. Γραμμέλη και Κ. Βίδο.

Πολλά τα μέτωπα για τον γνωστό ηθοποιό, που δέχεται πυρά όχι μόνο για τις χορευτικές, αλλά και τις υποκριτικές του ικανότητες. Όπως έγραψε και το star.gr μέσω Twitter ο Γ. Αϊβάζης τσακώθηκε με το Σίλα Σεραφείμ, ενώ δε δίστασε μέσα από την κάμερα του STAR να δώσει και τη δική του απάντηση στα όσα νέα του καταλόγισαν Γραμμέλη και Βίδος από την ραδιοφωνική τους εκπομπή.

«Κυρία Γραμμέλη δε συνηθίζω να μιλάω άσχημα, ειδικά για γυναίκες ειλικρινά. Αν σας πρόσβαλε το γεγονός ότι είπα πως πρέπει να ασχοληθείτε με τα τούρκικα και να αφήσετε κάποιους ανθρώπους να δουλέψουν που δεν είχαν δουλειά και τώρα έχουν, λυπάμαι. Μαθήματα δεν κάνω σε κανέναν. Για τη δουλειά μου μπορώ να σας πω δυο, τρία πράγματα αν θέλετε, αλλά για τη δουλειά σας δεν μπορώ να σας πω και δεν με ενδιαφέρει και η δουλειά σας γιατί είναι κάτι που δεν το έχετε σπουδάσει κιόλας. Δεν έχουν σπουδάσει να είναι τηλεκριτικοί, απλά κάποιοι θέλουν να σώσουν την ελληνική τηλεόραση», είπε.

Μάλιστα στο σχόλιο του Κ. Βίδου ότι πρέπει πρώτα να μάθει να χορεύει και μετά να μιλάει, απάντησε:

«Ναι κύριε Βίδο δεν χορεύω, το έχω πει χιλιάδες φορές. Από την άλλη νομίζω ότι εσείς έχετε απωθημένο να χορέψετε. Ας έρθει ο κύριος Βίδος να μας δείξει πώς χορεύουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top