Γλίτωσε το λιντσάρισμα η Kardashian

Βρέθηκε στο Μπαχρέιν και διαφήμισε γάλα καμήλας!

Γλίτωσε το λιντσάρισμα η Kardashian

​Για την προώθηση αλυσίδας καταστημάτων με «milkshakes» βρέθηκε στο Μπαχρέιν �� Kim Kardashian. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να χαϊδεύει νευρικά μία καμήλα και στη συνέχεια να πίνει ένα ποτήρι... γάλα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε στο Twitter της φωτογραφία με το ποτήρι και την καμήλα, με τίτλο 'Got Camel's Milk?' Λογοπαίγνιο για τη γνωστή καμπάνια «Got Milk?».

Kardashian capel.jpg

Η 32χρονη Kim πέρασε ένα τριήμερο στον Κόλπο για την προώθηση της αλυσίδας της. Στη προσπάθεια της να χαϊδέψει την καμήλα, το τετράποδο αντέδρασε κάνοντας βήματα πίσω με αποτέλεσμα η Kardashian να πηδήξει απ’ τον φόβο της.

camel 2.jpg

Το γάλα της καμήλας, με βάση την παράδοση, είναι θεραπευτικό για πολλά πράγματα όπως την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, τη φυματίωση ενώ κάνει καλό και στην υγεία λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά αλλά και τα υψηλά επίπεδα σιδήρου και βιταμινών Β.

camel3.jpg

Η Kim, βρέθηκε στην έρημο, φορώντας ένα συντηρητικό μαύρο κοστούμι και ένα λευκό γιλέκο.

camel glass.jpg

Το περίφημο γάλα καμήλας

Ωστόσο, το ταξίδι στο Μπαχρέιν επιφύλαξε για την Αμερικανίδα με αρμένικες ρίζες, διάφορες εκπλήξεις.Περίπου 50 σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της τηλεπερσόνας, η οποία όπως τόνισαν, απέκτησε φήμη εξαιτίας της ερασιτεχνικής ταινίας πορνό που πρωταγωνίστησε και της απέφερε εκατομμύρια δολάρια.

Οι διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν τα εγκαίνια του υποκαταστήματος Millions of Milkshakes, στο Μπαχρέιν. Φώναζαν «ο Θεός είναι μεγάλος», έξω από το εμπορικό συγκρότημα στη πόλη Ρίφα, περίπου 12 χλμ νότια της πρωτεύουσας Μανάμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top