Νότης Σφακιανάκης: «Δύο μάγκες υπήρξαν στην Ελλάδα. Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος!»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Νότης Σφακιανάκης: «Δύο μάγκες υπήρξαν στην Ελλάδα. Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος!»

Χειμαρρώδης υπήρξε στις δηλώσεις του γι’ άλλη μια φορά ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής που δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του απόψεις και τις κοινωνικές του ανησυχίες μίλησε για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, με δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση.

«Το θέμα όμως είναι πως πρέπει να ξεκινήσουμε πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν, γιατί χωρίς παρελθόν δεν έχεις μέλλον. Πρέπει να πας πίσω να βρεις τους υπεύθυνους για την κατάσταση και να τους πας στον εισαγγελέα, για τιμωρία όσων έκαναν, όπως προστάζει ο νόμος. Ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια» δήλωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά... Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης».

Σχετικά με την απήχηση που έχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής ανέφερε: «Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Όταν φοβηθείς ενδεχομένως και να συνετιστείς. Η ατιμωρησία και η ανομία όμως μας έχουν καταλάβει. Έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια τα χλιαρά, τα νερόβραστα και τα ψεύτικα. Αυτούς που μιλούν πολύ και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι πως όποιος μπορεί κάνει, αλλά όποιος δεν μπορεί, μιλάει. Και αυτοί μιλάνε συνέχεια χρόνια και ζαμάνια, αλλά δεν λ��νε τίποτα ουσιαστικό, γιατί πάνε γύρω - γύρω συνέχεια, και αφήνουν νεφελωμένο το τοπίο και αφήνουν τα πράγματα να πλανούνται στο περιθώριο, θέλοντας να δείξουν πως εννοούν κάτι διαφορετικό από αυτό που λένε. Είναι ένα κάλπικο παιχνίδι».

Ακόμη ο καλλιτέχνης είπε σχετικά με την καθημερινή κατάσταση στη χώρα μας αναφερόμενος στο εξής παράδειγμα: «Το μόνο που κάνουν είναι να κυνηγάνε το ανθρωπάκι που βγαίνει έξω στο δρόμο και πουλάει κουλούρια, γιατί δεν έκοψε μια απόδειξη. Τι λες ρε; Αυτός είναι ένας φουκαράς άνθρωπος, που προσπαθεί πεθαίνοντας κάθε μέρα στον δρόμο, να πουλήσει 2 κουλούρια για να πάει να ταΐσει την οικογένειά του. Αν και παράνομα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική πολιτική της Γερμανίας, εν αντιθέσει με τη δική μας, λέγοντας: «Μόλις έκανε η Γερμανία ό, τι έκανε το προηγούμενο διάστημα, αντί να κάνουμε μποϊκοτάζ και να τους αποκλείσουμε τα προϊόντα από την αγορά, να μην ψωνίζει κανένας Έλληνας γερμανικό προϊόν, εμείς δεν κάναμε τίποτα. Μια διαδήλωση 3 ωρών δεν βγάζει πουθενά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top