Μαίρη Χρονοπούλου: «Σε παρακαλώ Θεέ μου! Πάρε με κοντά σου...»

Η "ντίβα" του ελληνικού κινηματογράφου εκλιπαρεί για τη λύτρωση της

Μαίρη Χρονοπούλου: «Σε παρακαλώ Θεέ μου! Πάρε με κοντά σου...»
«Σε παρακαλώ θεέ μου δεν μπορώ άλλο! Πάρε με κοντά σου...» εκλιπαρεί η άλλοτε βασίλισσα του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου.
Η άλλοτε σταρ των ελληνικών ταινιών βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική κατάσταση, αφού εξαιτίας της κρίσης κόπηκε η σύνταξη της σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ οι κινητικές της δυσκολίες την καθιστούν αδύναμη να αυτοεξυπηρετηθεί χωρίς τη βοήθεια οικιακής βοηθού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο πνευματικός της εξομολογείται πως η Μαίρη Χρονοπούλου παρακαλά και προσεύχεται να λυτρωθεί οριστικά.
«Δεν φοβάμαι το θάνατο! Ο θάνατος ουσιαστικά δεν με αγγίζει! Πονάω, πονάω πολύ. Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή. Έχω περάσει άλλωστε τόσα πολλά, όμως νιώθω ευτυχισμένη και πλήρης. Ακόμα και όταν πονάω από τα πολλά χειρουργεία προσπαθώ αυτό να μην με καταβάλλει» φέρεται να εξομολογείται στον πνευματικό της γέροντα Ποιμένα στο μοναστήρι της Παναγίας Ευεργέτιδας στην Παιανία, η Μαίρη Χρονοπούλου.
Από την άλλη, ο Γέροντας επισημαίνει πως η «χρυσή» κυρία του ελληνικού κινηματογράφου είναι αξιοπρεπής, περήφανη και δοτική, ακόμη και τώρα που με δυσκολία μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της.
«Η εκκλησία μας τη βοήθησε πολλές ��ορές από τότε που της έκοψαν σε μεγάλο βαθμό τη σύνταξη. Κι εκείνη πριν την κρίση μας βοηθούσε πολύ. Τώρα πρέπει να πληρώνει τη γυναίκα γιατί έχει κινητικά προβλήματα, το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο. Έχει πολλούς φίλους αλλά είναι πολύ αξιοπρεπής. Δεν θα πει ποτέ "Δώσε μου"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πνευματικός και συμπλήρωσε: «Η Μαίρη κλαίει πλέον πολύ εύκολα και κυρίως με όσους δεν έχουν να φάνε. Δεν έχει άλλους συγγενείς παρά μόνο την μαμά της.»
Η παρηγοριά της μεγάλης ηθοποιού που κατοικεί απομονωμένη, στο φαινομενικά «εγκαταλελειμμένο» κτήμα της στην Παιανία, με τα κλειστά παντζούρια και τις κλειστές πόρτες, είναι η υπεραιωνόβια μητέρα της. «Δύο φορές την εβδομάδα η Μαίρη στο καροτσάκι κι εγώ την επισκεπτόμαστε στον ξενώνα ηλικιωμένων που μένει» αναφέρει στο δημοσίευμα ο πνευματικός της.
Τέλος, ο πνευματικός αναφέρει πως η άλλοτε σταρ δεν ξεχνά τους μεγάλους της συμπρωταγωνιστές που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως το Νίκο Κούρκουλο, τον Αλέκο Αλεξανδράκη, το Γιάννη Δαλιανίδη , το Μάνο Κατράκη, για τους οποίους κάθε Παρασκευή κάνει μνημόσυνο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top