Δείτε: Χαμός στη πρεμιέρα Καρρά-Παντελίδη-Πάολα

Παντελής Παντελίδης: «Τα τραγούδια μου τα έγραψα μετά από χωρισμό»

Δείτε: Χαμός στη πρεμιέρα Καρρά-Παντελίδη-Πάολα

Χθες βράδυ έγινε η πρεμιέρα Βασίλη Καρρά-Πάολα-Παντελή Παντελίδη και έγινε χαμός από κόσμο που τραγουδούσε και χόρευε τα τραγούδια τους..

Ο Παντελίδης μιλώντας στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» μίλησε για το φλερτ, πως αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, τις γυναίκες και αν έχει πληγωθεί ποτέ από κάποια!

Αυτό που τονίζει είναι πως «ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.Τα τραγουδία μου έτυχε να τα γράψω σε μια περίοδο μετά από χωρισμό».

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Όταν ανεβαίνεις κλίμακα και συνεργάζεσαι με τόσο καλούς τραγουδιστές οι ευθύνες πρέπει να σε κάνουν πιο υπεύθυνο» είπε ο Παντελής.
Περίμενε πως θα γίνει όλος αυτός ο χαμός από την πρώτη στιγμή;; «Έγινε αυτό που ήλπιζα από την πρώτη στιγμή που ανέβασα τα τραγούδια μου στο Youtube».
Όσο για τη δημοσιότητα, «δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε κάτι το οποίο χρειάζεται να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου… Δε σημαίνει επειδή σε αναγνωρίζουν κάποιο άνθρωποι στον δρόμο ότι είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος» είπε ο τραγουδιστής.

Τον έχει πληγώσει γυναίκα;; «Φυσικά και έχω πληγωθεί από γυναίκα» παραδέχεται..

Γιατί όμως τον πλησιάζουν οι γυναίκες;; Ο Παντελίδης ισχυρίζεται ότι «δε νομίζω ότι τώρα με φλερτάρουν περισσότερο. Ίσως τους αρέσει περισσότερο η φωνή μου ή τα τραγούδια μου. Δεν είναι θέμα ερωτικό πιστεύω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top