Θρίλερ με νεαρή ηθοποιό που κλείστηκε σε μοναστήρι!

Τι αναφέρει σε επιστολή της – τι ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφός της

Θρίλερ με νεαρή ηθοποιό που κλείστηκε σε μοναστήρι!

Να αφοσιωθεί στο Θεό αποφάσισε νεαρή ηθοποιός, που κλείστηκε σε μοναστήρι! Σε επιστολή που έγραψε στους γονείς της, η νεαρή προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε τα εγκόσμια, ενώ τη δική του εξήγηση έδωσε ο πρώην σύντροφός της.

«Νιώθω άσχημα που πολλές φορές για να δικαιολογηθώ που έπρεπε να απουσιάσω μακριά σας, σας έλεγα ψέματα ότι θα πάμε στο εξωτερικό με το εργαστήρι για να παρουσιάσουμε την θεατρική δουλειά της ομάδας κι εγώ στην ουσία πήγαινα εκεί που έβρισκα την ηρεμία και την γαλήνη. Δεν θέλω να πω ότι κοντά σας δεν την είχα, αλλά εκεί η ψυχή μου αναστηνόταν. Δεν θέλω να φανώ απολογητική σε τίποτα, αλλά είχα το θείο κάλεσμα και το ένιωθα σε κάθε βήμα της ζωής μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το παραβλέψω. Θα ήταν έγκλημα για τον εαυτό μου», γράφει η ηθοποιός στους γονείς της, σύμφωνα με το breifingnews που αποκάλυψε το θέμα.

Διαψεύδοντας ότι ο σύντροφός της έγινε αφορμή γ��α τον εγκλεισμό της, η νεαρή ηθοποιός συνεχίζει: «μην πιστέψετε ποτέ ότι η αιτία της απόφασης μου ήταν ο... Δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο αντίθετα η απόφασή μου να αποσυρθώ από τα εγκόσμια ήταν η αιτία να διαλυθεί αυτή η σχέση. Δεχτείτε την ευλογία στο σπίτι μας από αυτήν μου την πράξη και μην προσπαθήσετε να μου αλλάξετε γνώμη. Εγώ έχω αποφασίσει να προσφέρω στον κόσμο και στον εαυτό μου μέσα από αυτήν την νέα μου ζωή. Εκεί έξω δεν ήταν για μένα. Τα έζησα όλα μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που ήμουν μέσα στον κόσμο. Κάποια στιγμή θα σας βάλω στον υπέροχο κόσμο που βρίσκομαι κι εγώ».

Περίπου 8 μήνες βρίσκεται η κοπέλα στο μοναστήρι, ενώ αίσθηση προκαλεί το ότι δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα ούτε με την δουλειά της. Μάλιστα, της έγινε πρόταση να παίξει σε ταινία, αλλά αρνήθηκε τον ρόλο!

«Θεωρούσα πάντα ότι ήταν κάπως περίεργη αλλά αυτό είχε μια γοητεία. Εξάλλου περνούσαμε καλά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και πάντα της άρεσαν οι έξοδοι τουλάχιστον στην αρχή δεν ήταν κλεισμένη στον εαυτό της. Η δουλειά της πήγαινε καλά και προτάσεις για δουλειά πάντα είχε. Εγώ είχα εκπλαγεί μόνο όταν αρνήθηκε μια τελευταία πρόταση που είχε για ταινία», λέει στο μεταξύ ο σύντροφός της και προσθέτει: «έχω λίγο χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου αλλά τώρα μπορώ να εξηγήσω πολλά . Θα ήθελα να την ξαναέβλεπα για να την ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά δεν θα με δεχθεί. Ξέρω ότι είναι σταθερή στις αποφάσεις της και μόνο αν απογοητευτεί με τα όσα ίσως προσμένει να αλλάξει γνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top