Βρήκε νέο τεκνό η Demi Moore: ζευγάρι με 26χρονο!

Ποιός είναι ο αντικαταστάτης του Ashton Kutcher;

Βρήκε νέο τεκνό η Demi Moore: ζευγάρι ��ε 26χρονο!

Ο 26χρονος Vito -που μορφονιό ΔΕΝ τον λες- λέγεται πως είναι το νέο αμόρε της Demi Moore, που μπορεί να κατέρρευσε μετά τον χωρισμό από τον επίσης νεότερό της Ashton Kutcher, αλλά την ιδιότητα της cougar δεν την ξέχασε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η 50χρονη σταρ και ο νεαρός γόνος εμπόρων έργων τέχνης είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, μετά την γνωριμία τους στο πάρτι – υπερπαραγωγή που έκανε η Naomie Campbell για τα γενέθλια του καλού της στην Ινδία.

Demi Moore - Vito Schnabel

Ο Vito Schnabel, είναι γιος του ζωγράφου Julian Schnabel και τον δεσμό με την Demi Moore θα τον παραδεχθεί ανοιχτά. Όπως λένε οι φήμες, το ζευγαράκι θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις αρχές Δεκέμβρη, στη φημισμένη έκθεση «Art Basel» του Μαϊάμι!

Το κορυφαίο στην υπόθεση είναι ότι ο 26χρονος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ashton Kutcher, ενώ στο ενεργητικό του έχει δεσμούς μόνο με... μεγαλύτερές του: στα 21 του ήταν ζευγάρι με την 44χρονη Elle McPherson και αργότερα με την κατά 9 χρόνια μεγαλύτερή του Liv Tyler.

Μάλλον δεν πήρε από τον μπαμπά το αγόρι, αφού ο 60χρονος ζωγράφος μόλις αρραβωνιάστηκε το πρώην μοντέλο May Andersen, που έχει τα μισά του χρόνια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top