Γ. Τσαλίκης: «Όσα λέγονται περί ασυλίας είναι μ@λ@κίες»

Το ξέσπασμα του τραγουδιστή για τα όσα λέγονται για το Dancing

Γ. Τσαλίκης: «Όσα λέγονται περί ασυλίας είναι μ@λ@κίες»

Έξαλλος είναι ο Γ. Τσαλίκης με όσα ακούστηκαν, ότι κάποιοι στο Dancing with the Stars απαίτησαν ασυλία και ευνοϊκότερη μεταχείριση και για πρώτη φορά ξεσπά μπροστά στην κάμερα.

«Δεν μπορώ να ασχολούμαι με μ@λ@κίες. Ασυλίες και όλα αυτά είναι ντροπή. Δεν έχω ζητήσει στη ζωή μου ασυλία σε τίποτα. Μόνο αγώνα έδινα και προσπάθεια, μόνο εντιμότητα. Ότι έχω κατακτήσει στη ζωή μου, το έχω κατακτήσει με ιδρώτα, σε πολύ πιο σημαντικά πράγματα και όχι ένα τηλεοπτικό show. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης, βάζοντας στη θέση τους όσους τον κατέκριναν γιατί δήθεν είχε κάνει συμφωνία για να έχει ασυλία στο show.

«Δε θέλω να αναπαράγεται η αλητεία. Την αλητεία πρέπει να τη σταματάμε. Να την ακούμε και να τη θάβουμε. Δεκατρία χρόνια τώρα στην καριέρα μου, τα’ χω γράψει στα παλιά μου τα παπούτσια όσα κακόβουλα λέγονται, ενώ πρώτα στενοχωριόμουν. Τώρα δεν μπαίνω καν στη διαδικασία», ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής, που παραδέχθηκε ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο Dancing, αν και από την πολλή προσπάθεια τραυματίστηκε.

«Ο μεγάλος ο άνθρωπος θα πάει ή από πέσιμο ή από χ@σιμο. Το Dancing έχει πολλούς τραυματισμούς και έχει και πόνο. Εγώ όμως θεωρούσα ότι είναι πολ�� ωραία στιγμή να ζήσω κάτι τελείως διαφορετικό που δεν έχει να κάνει με το τραγούδι και έχει να κάνει με την έκφραση μέσα από το χορό, κάτι που δεν το είχα κάνει ποτέ πειθαρχημένα», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όσο για την βαθμολογία; Δεν τον απασχόλησε ποτέ λέει.

«Η βαθμολογία δε με απασχόλησε ποτέ. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά εμένα μου άρεσαν τα σχόλια των κριτών ειδικά στο πρώτο live. Το Dancing είναι μια φοβερή εμπειρία και όσο κρατήσει, εγώ θα τη ζήσω έντονα με χαρά, με κέφι σαν να βρίσκομαι σε πενταήμερη», είπε.

Με την παρτενέρ του τέλος είπε ότι τα πηγαίνει περίφημα, αν και εκείνη ακολουθεί μαζί του την τακτική του καρότου και του μαστιγίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top