Εκτός Eurovision λόγω κρίσης και η Κύπρος;

Το Μνημόνιο έρχεται, ο διαγωνισμός τραγουδιού φεύγει...

Εκτός Eurovision λόγω κρίσης και η Κύπρος;

Χαρές και... πανηγύρια στην Κύπρο, καθώς το Μνημόνιο πλησιάζει και η Eurovision... απομακρύνεται!

Χλωμή είναι η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2013 και ο πρόεδρος του ΡΙΚ, Μάκης Συμεού, το είπε νέτα – σκέτα: «με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Κύπρου, κάποιοι ίσως θεωρήσουν προκλητική την παρουσία του ΡΙΚ σε μια τέτοια εκδήλωση, γι΄ αυτό συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της ακύρωσης της κυπριακής συμμετοχής».

Οριστική απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΡΙΚ, αν και το σίγουρο το 12άρι στην Ελλάδα μάλλον δεν θα το δούμε στη διοργάνωση του Μάλμε.

Η Κύπρος πρωτοεμφανίστηκε στην Eurovision το 1981, ενώ η καλύτερη θέση που έχει πάρει είναι και, μάλιστα, τρεις φορές, με την Άννα Βίσση το 1982, τους Χαρά και Ανδρέα Κωνσταντίνου το 1997 και το 2004 με την Λίζα Άντρεας. Στην διοργάνωση του 2012, την είδαμε με την Ήβη Αδάμου και το «La La Love».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, από την επικείμενη Eurovision έχουν αποχωρήσει λόγω οικονομικής κρίσης η Πορτογαλία και η Πολωνία, ενώ και στη χώρα μας είναι πολλοί εκείνοι που επιθυμούν να μην πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, παρά τα έσοδα που φέρνει στο κρατικό κανάλι...

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την Ήβη Αδάμου και το «La La Love» στο Αζερμπαϊτζάν

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top