Το δώρο που έκαναν στον πρίγκιπα William και φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη

Δεν κρατιούνται οι Βρετανοί και θέλουν γρήγορα τον διάδοχο

Το δώρο που έκαναν στον πρίγκιπα William και φούντωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Campbridge συνηθίζουν να δέχονται δώρα από τους εκατοντάδες… υπηκόους τους που τρέχουν να τους συναντήσουν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Όμως ένα δώρο που δέχθηκε ο πρίγκιπας William από μία Βρετανίδα, φούντωσε για μια ακόμα φορά τις φήμες ότι όπου να’ ναι θα χτυπήσει την πόρτα του Μπάκινχαμ ο πελαργός.

william1.jpg


Εδώ και μέρες ακούγεται ότι η Catherine είναι επιτέλους έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!!!! Χθες λοιπόν, ο πρίγκιπας William σε μια επίσημη επίσκεψή του ζευγαριού στο Cambridge δέχθηκε από μια Βρετανίδα ένα… ζιπουνάκι!!!!

william2.jpg


Το ζιπουνάκι μάλιστα είχε πάνω ένα ελικόπτερο και έγραφε: «Είμαι ο συγκυβερνήτης του μπαμπά μου», μιας και όπως γνωρίζουμε ο William είναι πιλότος μαχητικών ελικοπτέρων.

william3.jpg

Ο πρίγκιπας κατενθουσιάστηκε με το δώρο και με ένα χαμόγελο μέχρι τα’ αυτιά, είπε ότι θα το κρατήσει σε πολύ ιδιαίτερο μέρος!!!

william4.jpg

Η Δούκισσα Catherine βέβαια δεν ήταν εκεί κοντά, όμως έδειξε ανάλογη τρυφερότητα στα μωράκια που είχαν φέρει μαζί τους η μαμάδες τους.

Πάντως ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για πιθανή εγκυμοσύνη της Catherine δεν έχουμε. Εντάξει, βρε παιδιά, αν είναι η κοπέλα θα φανεί, μην αγχώνεστε, όλα στον καιρό τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top