Μετά τις μπουνιές, τώρα ο Gabriel Aubry δε θα βλέπει και την κόρη του

Δικαστήριο του απαγόρευσε να βλέπει τη μικρή Nahla

Μετά τις μπουνιές, τώρα ο Gabriel Aubry δε θα βλέπει και την κόρη του

Τα… χτυπήματα έρχονται για τον Gabriel Aubry το ένα μετά το άλλο. Το γνωστό μοντέλο, αφού τις έφαγε από τον νυν της… πρώην του, Olivier Martinez, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει άλλο ένα χτύπημα, αφού δικαστήριο αποφάσισε να του απαγορεύσει να βλέπει την τετράχρονη κόρη του Nahla μετά τον καυγά του με τον Γάλλο ηθοποιό.

halle1.jpg



Ο Aubry ζήτησε με αίτησή του να αρθεί η απαγόρευση, όμως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του και αντ’ αυτού αποφάσισε ότι το μοντέλο από τον Καναδά θα πρέπει να μείνει μακριά από την κόρη του μέχρι την Πέμπτη.
halle2.jpg

Αν η Halle Berry πάλι θελήσει να παραταθεί η απαγόρευση για περισσότερο χρόνο, θα πρέπει να κάνει νέα αίτηση την Πέμπτη και το δικαστήριο να αποφασίσει.

halle3.jpg

Κι ενώ η ίδια δεν έχει πει κουβέντα για τον καυγά που έχει συγκλονίσει όλο το Hollywοοd, η μητέρα της, μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την ελπίδα να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουν η κόρη της και ο πατέρας της εγγονής της να βρουν μια άκρη για το καλό της Nahla.

«Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά», είπε.

halle4.jpg


Ο Gabriel Aubry πάλι δε φαίνεται διατεθειμένος να εξομαλύνει την κατάσταση. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να ζητήσει από το δικαστήριο να απαγορεύσει στον Martinez να έχει οποιαδήποτε επαφή με την κόρη του. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα μεγαλώσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες, αφού ο Martinez θεωρεί ότι ο Aubry κάνει ότι μπορεί για να σαμποτάρει τη σχέση του με την Halle Berry.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top