Αυτοί είναι οι επώνυμοι που μισιούνται ..θανάσιμα!

«Love is NOT in the air»

Αυτοί είναι οι επώνυμοι που μισιούνται ..θανάσιμα!

​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Μη νομίζετε πως όλα είναι «μέλι-γάλα» στη showbiz!! Το μίσος κυριαρχεί μεταξύ πολλών επωνύμων και ευτυχώς που κάποιοι από αυτούς δεν έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο γιατί θα είχαμε θύματα…

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει…

Eminem vs. Mariah Carey…

eminem-mariah-carey.jpg
Ανέκαθεν οι δυο τραγουδιστές δε συμπαθούσαν ο ένας τον άλλον..

Η κόντρα ξεκίνησε από την πλευρά του τραγουδιστή της ραπ που κακοχαρακτήριζε την Mariah σε κάθε του τραγούδι.

Lindsay Lohan vs. μπαμπάς: Από πολύ μικρή ηλικία η star του Hollywood δεν είχε καλές σχέσεις με τον μπαμπά της. Από ένα σημείο και έπειτα ο πατέρας της «την έδινε» σε κάθε blog! Ό,τι κι αν έκανε η Linds βρισκόταν "πρώτη μούρη" σε όλα τα ξένα sites εξ'αιτίας του πατέρα της..

lindsay-lohan-dad.jpg
David Letterman vs. Oprah

Η διαμάχη μεταξύ των δυο παρουσιαστών ξεκίνησε το 1989! Η Oprah έκανε μια guest εμφάνιση στο «Late Night» του , David Letterman και γελοιοποιήθηκε από μέλη του ακροατηρίου… Ο David δεν απολογήθηκε ποτέ, αλλά ευτυχώς η διαμάχη έληξε το 2005!

david-letterman-oprah.jpg
Nicole Richie vs. Paris Hilton: Οι πάλαι ποτέ αγαπημένες φίλες έγιναν οι χειρότεροι εχθροί… Πλέον, δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα!

nicole-ritchie-paris-hilton.jpg

Tom Cruise vs. Brooke Shields

tom-cruise-brooke-shields.jpg
Ο Tom έκανε κριτική στην Brooke για τα αντικαταθλιπτικά χάπια που έπαιρνε για μεγάλο χρονικό διάστημα κι εκείνη απάντησε ανοιχτά πως «ο ηθοποιός μπορεί να παλεύει με τους εξωγήινους εάν το προτιμά».. Όλο αυτό λόγω της Σαϊεντολογίας στην οποία εντάσσεται ο star του Hollywood!

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston

jennifer-aniston-jolie-pitt.jpg
Η πιο.. «normal» κόντρα!! Η Ange έφαγε τον άντρα μέσα από τα χέρια της Jennifer και αυτό δεν θα της το συγχωρέσει ποτέ η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top