ΣΟΚ! Τον μαύρισε στο ξύλο ο Olivier Martinez τον πρώην της Halle Berry

Στο φως φωτογραφίες του μοντέλου με… «βουλωμένο» μάτι

ΣΟΚ! Τον μαύρισε στο ξύλο ο Olivier Martinez τον πρώην της Halle Berry

Το star.gr είχε γράψει για τον άγριο καυγά που είχα ο καλός της Halle Berry, Olivier Martinez με τον πατέρα του παιδιού της Gabriel Aubry, όμως το πόσο χοντρός καυγάς ήταν αυτός, κανείς δεν το φανταζόταν.

aubrey1.jpg

Μέχρι που βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ιατροδικαστή που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Martinez έκανε στην κυριολεξία, μαύρο στο ξύλο το γνωστό μοντέλο.

Στις φωτογραφίες αυτές, ο Aubry απεικονίζεται με μαυρισμένο και βουλωμένο μάτι, εκδορές στο πρόσωπο και πρησμένη μύτη. Μάλιστα στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Γάλλου ηθοποιού, ο πρώην της Halle Berry και πατέρας της κόρης της, καταγγέλλει ότι ο Martinez απείλησε να τον σκοτώσει!

aubrey2.jpg

Μάλιστα οι αρχές εξέδωσαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του Martinez, ο οποίος πλέον απαγορεύεται να πλησιάσει τον Aubry στα δέκα μέτρα. Το μοντέλο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και μελανιασμένο πρόσωπο μετά από τον άγριο καυγά που είχαν οι δύο άνδρες την Ημέρα των Ευχαριστιών.

aubrey3.jpg

Όπως υποστηρίζει ο Aubry, ο ίδιος, η Halle Berry και ο καλός της, την παραμονή των Ευχαριστιών είχαν πάει να παρακολουθήσουν την παράσταση της μικρής Nahla στο σχολείο της. Εκεί ο Martinez ψιθύρισε στο αυτί του Aubry: «Εύχομαι να μπορούσα να σε σπάσω στο ξύλο εδώ και τώρα. Είσαι τυχερός που είμαστε στο σχολείο. Θα πάρουμε τη Nahla και δε θα μας ακολουθήσεις».

aubrey4.jpg

Την επόμενη ο Aubry πήγε την κόρη του στο σπίτι της κι εκεί αντί να βγει στην πόρτα η νταντά, βγήκε ο Martinez, ο οποίος προφασιζόμενος ότι πρέπει να μιλήσουν του επιτέθηκε, τον ξυλοκόπησε άγρια, ενώ τον κατηγόρησε ότι εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια της μικρής τους έχει στοιχίσει περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια.

aubrey5.jpg

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο καλός της επισκέφτηκαν τους δικηγόρους τους, ενώ τους επισκέφτηκε στην έπαυλή τους και η αστυνομία για να κάνει ανάκριση για το γεγονός, ενώ πηγές του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Aubry κινδυνεύει να απελαθεί πίσω στον Καναδά μετά το περιστα��ικό.

aubrey6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top