Ρόκκος: «ο Παπούλιας είναι ο πιο παράνομος Έλληνας»

Γιατί έβαλε τον... Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο στόχαστρο;

Ρ��κκος: «ο Παπούλιας είναι ο πιο παράνομος Έλληνας»

Κόντρα μεταξύ ανθρώπων του ίδιου κλάδου έχουμε ξαναδεί... Διάσημους να «τα χώνουν» για την κατάσταση της χώρας έχουμε δει... Ε, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε έναν τραγουδιστή να εξαπολύει επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Πυρ και μανία είναι ο Στέλιος Ρόκκος με τον Κάρολο Παπούλια και, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει ως «τον πιο παράνομο Έλληνα»! Του κόσμου τα ύστερα...

Ο τραγουδιστής διηγήθηκε στο περιοδικό «Inked» ένα περιστατικό που του έτυχε με έναν μάγειρα του Προέδρου της Δημοκρατίας: «είχε έρθει μια φορά ένας μάγειρας και είχε μαζί του ψάρια. Του λέω "ξέρεις να μαγειρεύεις τα ψάρια;". Μου απαντάει "μα κύριε Ρόκκο είναι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Του λέω "άσε τα ψάρια κάτω". Με ρώτησε γιατί. "Κατ' αρχάς, δουλεύεις στον πιο παράνομο Ελληνα πολίτη". Επέμενε να με ρωτάει γιατί το λέω αυτό. Ξέρεις τι του απάντησα; "Εχεις δει πρόεδρο σε κάτι που δεν υπάρχει;"».

Αφού «έλουσε» τον πρώτο πολίτη της χώρας, ο Στέλιος πέρασε και... στα φορολογικά του, λες και μόνο αυτός πληρώνει τόσους φόρους.

«Μου ήρθε ταμπλάς! Το εκκαθαριστικό έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσω 42.000 φόρο για τα εισοδήματα του 2010. Το 2011 ήρθαν πιο λίγα, λόγω περιορισμένων εισοδημάτων», αναφέρει, ενώ τάσσεται -πάλι καλά- υπέρ του ελέγχου του κλάδου του από την εφορία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top