Παραπονιούνται οι σμηνίτες για την ευνοϊκή μεταχείριση του Ματέο!

«Είχε λιώσει στο Sudoku κι εμείς στην αγγαρεία!»

Παραπονιούνται οι σμηνίτες για την ευνοϊκή μεταχείριση του Ματέο!

Πρώτη ανάρτηση: 24/11/2012 23:11​

Δεν φτάνει που κατετάχθη αργότερα από τους άλλους, μεταφέρθηκε κι αμέσως στο ιατρείο του Κέντρου, για να υποβληθεί στις απαράιτητες εξετάσεις, όπως προβλέπεται βάσει διαδικασίας στο στρατό.

Ελάτε όμως, που η απουσία του Ματέο Παντζόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους σμηνίτες κι άρχισαν τα παρατράγουδα και τα παράπονα! "Τον είχαν στο αναρρωτήριο κι αυτός είχε λιώσει να λύνει Sudoku, ενώ εμείς είχαμε λιώσει στην αγγαρεία", δηλώνει σμηνίτης της Α' Μοίρας.

Λογικό είναι να υπάρξουν αντιδράσεις σε περίπτωση ευνοϊκής μεταχείρισης προς το πρόσωπο του αγαπημένου της Ελένης. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε πως την Παρασκευή ο Ματέο πήγε στο πεδίο βολής να εξασκηθεί στη σκοποβολή με τους υπόλοιπους σμηνίτες.

Πάντως το κινητό του, ακόμα κι αν έπαιζε Sudoku, το παρέδωσε. Βλέπετε δεν επιτρέπεται στο στρατό να κυκλοφορούν κινητά τελευταίας τεχνολογίας, δή αυτά που διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα!

Ευτυχώς που υπάρχουν τηλεοράσε��ς και θα μπορεί να βλέπει την καλή του, ειδάλλως το ενδεχόμενο της video-κλήσης θα πρέπει να το ξεχάσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top