Δέσποινα Βανδή: ποιά θα ήθελε να ήταν;

Tι απάντησε στο star.gr κατά την διάρκεια live chat με τους θαυμαστές της

Δέσποινα Βανδή: ποιά θα ήθελε να ήταν;

«Δεν θέλω να είμαι κάποια άλλη», ήταν η απάντηση της Δέσποινας Βανδή στο star.gr, κατά την διάρκεια live chat που έκανε με φίλους της στο Facebook!

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεισε ραντεβού στους fans της μέσω της σελίδας της και απάντησε στις εκατοντάδες ερωτήσεις που της έστειλαν.

«Δε θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή μου. Και η αποτυχία είναι μια χρωματική της ζωής. Σημασία έχει πως το διαπραγματεύεσαι όλο αυτό, να μην σε παίρνει από κάτω να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να έχεις στόχους», είπε η Δέσποινα όταν την ρώτησαν αν φοβάται την αποτυχία, ενώ, για τον χρόνο που περνά επισήμανε: «ο χρόνος με τρομάζει μόνο ως προς το πόσα πράγματα θέλω να κάνω και πόσα ακόμα θέλω να ζήσω»!

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί άλλον άνδρα δίπλα της, ενώ δεν έκρυψε ότι η αγαπημένη της στιγμή είναι όταν ξαπλώνει με τα παιδιά της στο κρεβάτι και βλέπουν μαζί παιδικές ταινίες.

«Θα ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με ότι πραγματικά αγαπάνε. Αν αυτό απαιτεί σπουδές πανεπιστημίου να τις ακολουθήσουν. Σίγουρα πάντως σήμερα ένα πτυχίο δεν ισοδυναμεί με επαγγελματική αποκατάσταση!», συνέχισε η Δέσποινα, που χαρακτήρισε την γέννηση της Μελίνας και του Γιώργου ως τις καλύτερες στιγμές της ζωής της.

Επίσης, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι 53 κιλά, έχει ύψος 1,68 και φοράει 38 νούμερο παπούτσι, πως κάνει πάντα τον σταυρό της πριν βγει στη σκηνή, ότι ξεχωρίζει την Beyonce από τους ξένους καλλιτέχνες και πως αγαπημένος της μήνας είναι ο Μάιος, αλλά και ότι θα έπαιρνε ξανά μέρος σε τηλεοπτική σειρά αν της έκαναν μία πρόταση που θα είχε ενδιαφέρον.

«Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα! θα ήθελα να μπορούσα να ξαναζήσω ένα από τα χρόνια που ζούσα στην Καβάλα με την οικογένεια μου. Τότε που η μαμά έφτιαχνε γλυκά και μύριζε όλο το σπίτι τότε που έπαιζα χαρτιά με τον μπαμπά μου και κάθε φορά έχανα και κάθε φορά μου έδινε χρήματα παρόλο που το θεωρούσε γρουσουζιά, τότε που καθόμουν κάτω από το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πολύχρωμα φωτάκια, βράδυ και αναρωτιόμουν αν υπήρχε Άγιος Βασίλης τι καινούργιο καλό θα έφερνε στη ζωή μου», είπε η Δέσποινα στο φινάλε του chat και έκλεισε με ευχή: «καλά Χριστούγεννα σε όλους σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε να μιλήσουμε μαζί!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top