Τραγουδίστρια εξομολογείται: «ένα χάπι παραλίγο να μου στοιχήσει τη ζωή»

Από λάθος ενός γιατρού κόντεψε να πεθάνει

Τραγουδίστρια εξομολογείται: «ένα χάπι παραλίγο να μου στοιχήσει τη ζωή»

Καθηλωμένη στο κρεβάτι για έναν ολόκληρο χρόνο εξαιτίας ενός χαπιού έμεινε μια νεαρή τραγουδίστρια, η Δέσποινα Καρνή, που εξομολογήθηκε την περιπέτειά της, περιγράφοντας πώς ένα ιατρικό λάθος κόντεψε να της στοιχήσει τη ζωή!

«Εκείνη την ημέρα είχα πάει με το κοριτσάκι μου στη θάλασσα. Είχα πόνους στα κόκαλα και δεν ήξερα τι είχα. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι μπορεί να με χτυπούσαν οι αμυγδαλές», διηγήθηκε η Δέσποινα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η τραγουδίστρια ένιωσε άσχημα εντελώς ξαφνικά: «ένιωσα να μου τραβάνε την ψυχή με σχοινιά. Φώναξα “μαμά πεθαίνω” και εκείνη έτρεξε δίπλα μου... Ευτυχώς, επειδή δεν καπνίζω και δεν πίνω, η καρδιά μου δεν με πρόδωσε».

«Το παιδί μου, 6 χρονών, έφερε έναν μεγάλο σταυρό και είπε “Θεέ μου, μην πάρεις την μαμά μου, δεν την χόρτασα ακόμα”», συνέχισε η Δέσποινα, η οποία τελικά υπέστη σοβαρό έμφραγμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η ευθύνη για το περιστατικό – σοκ βαραίνει τον γιατρό, ο οποίος έδωσε στην Δέσποινα λάθος ποσότητα φαρμάκου για τον θυρεοειδή της!

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top