Ποιά είναι και τι κάνει η άγνωστη κόρη του Λαζόπουλου

Τι σχέση έχει με το «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Ποιά είναι και τι κάνει η άγνωστη κόρη του Λαζόπουλου
Στους... τίτλους τέλους εμφανίζεται η κόρη του Λάκη Λαζόπουλου, Μαριέλλη, που κάνει καριέρα μακριά από τον πατέρα της και τα φώτα της δημοσιότητας!

Το όνομα της 25χρονη εμφανίζεται στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπως διαβάζουμε εφημερίδα «Espresso».

Βλέπεις, η Μαριέλλη εργάζεται στο τμήμα παραγωγής της «Village Films», οπότε φιγουράρει σε όλες τις ελληνικές παραγωγές της εταιρείας, ενώ, στο πρόσφατο παρελθόν, ενεπλάκη και στο «Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή, στο οποίο συμμετείχε και ο πατέρας της...

Η Μαριέλλη Λαζοπούλου αποφεύγει τα κοσμικά events και τα φλας των φωτογράφων, ενώ δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την δουλειά ή τα προσωπικά της. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα παιδιά διασήμων, αποφεύγει την δημοσιότητα όπως ο διάβολος το λιβάνι, αν και έχει «επώνυμες» παρέες, όπως ο Μάνος Θεοφίλου και η Εριέττα Κούρκουλου.

Από τις λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε», ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην Πάρο, στις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε με τον πατέρα της. Η νεαρή διατηρεί ιδανικές σχέσεις με τους γονείς της, ενώ δεν παραλείπει να «πετάγεται» στη Λάρισα για να δει την αγαπημένη της γιαγιά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top