Jennifer Aniston – Justin Theroux: Στο φουλ οι μηχανές για το γάμο

Έσκασαν 21 εκατ. δολάρια για να ανακαινίσουν τη φωλίτσα τους

Jennifer Aniston – Justin Theroux: Στο φουλ οι μηχανές για το γάμο

Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης της έπαυλης της Jennifer Aniston και του Justin Theroux στο Μπελ Έιρ, όμως τώρα το παλατάκι των μελλόνυμφων αρχίζει και παίρνει μορφή.

Η Jennifer και ο Justin αγόρασαν τη βίλα των 8.500 τ.μ., βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού έδωσαν ούτε λίγο, ούτε πολύ περίπου 21 εκατ. δολάρια!!!! Η έπαυλη θα γίνει η ερωτική φωλίτσα του ζευγαριού και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμη μέχρι το 2013 και φυσικά πάνω στην ώρα για το γάμο τους.

aniston1.jpg


Και επειδή ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει, η Jennifer, αν και ξέρει ότι το… τσαρδάκι της θα αργήσει ακόμα να τελειοποιηθεί, έχει ήδη ξεκινήσει το shopping για έπιπλα, υφάσματα και είδη διακόσμησης. Μάλιστα ξερίζωσε ολόκληρο αμπέλι για να φτιάξει στη θέση του μια πισίνα και ένα τζακούζι!

aniston2.jpg


Η έπαυλη της Jennifer και του Justin βρίσκεται στις πλαγιές των βουνών της Σάντα Μόνικα που θεωρείται η πιο ακριβή περιοχή του Μπελ Έιρ, ενώ γείτονές τους θα είναι ο Hugh Hefner, ο Nicholas Cage και η Lauren Bacall.

aniston3.jpg

Πάντως μη νομίζετε ότι τώρα που περιμένουν να ετοιμαστεί το σπίτι των ονείρων τους, τα παιδιά ζουν σε καμιά γκαρσονιέρα. Το αντίθετο, έχουν νοικιάσει μια πολυτελέστατη βίλα στο Μπέβερλι Χιλς με πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια παρακαλώ!

aniston5.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top