ΣΟΚ! Ρωσίδα εστεμμένη αποκαλεί την χώρα της «ζητιάνα»

Σάλος από τις προκλητικές της δηλώσεις

ΣΟΚ! Ρωσίδα εστεμμένη αποκαλεί την χώρα της «ζητιάνα»

Χαμός κανονικός έγινε στα καλλιστεία Miss Earth όταν μπροστά στην κριτική επιτροπή κάθισε η εκπρόσωπος της Ρωσίας, βγάζοντας έναν λόγο που μιλούσε για τη διαφθορά, τη φτώχεια και τον εθνικισμό που επικρατούν στη χώρα της.

Φαίνεται ότι η 24χρονη Natalia Pereverzeva στηρίζει τον πολιτικό ακτιβισμό και βρήκε την ευκαιρία να το αποδείξει όταν οι κριτές την ρώτησαν τι την κάνει περήφανη στη χώρα της και ποιο στοιχείο της θα ήθελε να προωθήσει.

«Η δική μου Ρωσία είναι μια φτωχή χώρα που έχει υποφέρει πολύ και έχει κατακερματιστεί από το φθόνο, την απληστία, την ατιμία και τους δύσπιστους ανθρώπους. Είναι μια μεγάλη αρτηρία από την οποία οι λίγοι εκλεκτοί στραγγίζουν όλο της τον πλούτο. Η Ρωσία μου είναι μια ζητιάνα που δεν μπορεί να βοηθήσει τους γέρους και τα ορφανά της. Γιατροί, μηχανικοί, δάσκαλοι την εγκαταλείπουν γιατί δεν έχουν πώς να ζήσουν εκεί», είπε η μελαχρινή καλλονή και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος της Pereverzeva διαδόθηκε αμέσως στο διαδίκτυο και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι την κατηγόρησαν ότι παρουσίασε μια εικόνα βασισμένη σε στερεότυπα και απλουστευτικές θεωρίες, ενώ κάποιοι συντάχθηκαν μαζί της, δίνοντάς της συγχαρητήρια για το θάρρος της να εκφράσει την άποψή της σε μια βραδιά καλλιστείων.

«Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι στη Ρωσία για τους οποίους μπορούμε να είμαστε περήφανοι και για χάρη των οποίων θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση», δήλωσε κάποιος, παίρνοντας το μέρος της 24χρονης καλλονής.

Πάντως οι μάνατζερ της Natalia ξεκαθάρισαν ότι δεν γνώριζαν τις προθέσεις της, αν και γνώριζαν καλά ότι υπερασπίζεται με πάθος τον ακτιβισμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top